Rămâi conectat

Politică Administrație

Mircea Trifu: Candidatura mea e bătută în cuie. Nu intru în diversiuni, singurele dezbateri vor fi cu albaiulienii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nu intru în diversiuni. Nu mă interesează opiniile celorlalți politicieni. Sunt interesat de dezbateri doar cu albaiulienii pe care îi întâlnesc, zilnic, pe străzi, între blocuri, în parcuri, la locul de muncă și, bineînțeles, duminica la târg.

Mi-am cumpărat o bicicletă din târgul de vechituri, ”o unealtă” electorală cu care străbat sute de kilometri în toate cartierele municipiului Alba Iulia, pentru a sta de vorbă cu oamenii, pentru a le afla necazurile, bucuriile și, deopotrivă, pentru a înțelege ce ar vrea să schimbe viitorul primar al acestui oraș.

Mircea Trifu01

Mulți se întreabă de ce o bicicletă. Răspunsul este cât se poate de simplu: pentru a fi între oameni, pentru a empatiza cu ei, pentru că următoarele două-trei luni le dedic pentru a lua pulsul municipiului. Un primar trebuie să fie un om din oraș și în oraș. Este, în primul rând, un angajat al oamenilor, fiind anormal să circule, zilnic, cu mașina de serviciu și doar în campaniile electorale să arate ”deschidere” prin mitinguri electorale.

Am văzut că s-au încercat anumite diversiuni pentru a se induce că intenția mea de a candida este o glumă. E total neadevărat, iar cei care m-au întâlnit de când am început periplul au înțeles că acestea sunt doar mici răutăți și încercări eșuate de a induce opinia publică în eroare.

Chiar dacă în următoarea perioadă numele meu va mai fi pronunțat de alți candidați, voi refuza să intru în ”circuri electorale” și le promit celor care și-au manifestat devotamentul pentru susținerea mea că ”Mircea Trifu – candidatul independent la Primăria Alba Iulia” va fi pe buletinele de vot.

Mircea Trifu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea