Mircea Trifu (A.N.A.), despre Gabriel Pleșa și Paul Voicu: ”I-am văzut, împreună cu dvs., cum au votat ca să plătească albaiulienii cea mai scumpă apă din oraș…”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Mircea Trifu (A.N.A.), despre Gabriel Pleșa și Paul Voicu: ”I-am văzut, împreună cu dvs., cum au votat ca să plătească albaiulienii cea mai scumpă apă din oraș…”

Despre contracandidații mei, Gabriel Pleșa și Paul Voicu pot să vă spun doar atât..
Promit acum că vor face tot ce au avut puterea și banii necesari, să facă în ultimii 5,6 ani , timp în care au condus împreună primăria..

I-am văzut, împreună cu dvs., cum au votat ca să plătească albaiulienii cea mai scumpă apă din oraș, să plătească cea mai mare subvenție pentru transportul în comun sau cele mai mari taxe, pentru parcările inexistente, din România..

ELIT

I-am văzut cum, în toți acești ani, i-au mințit pe albaiulieni că vor moderniza bazele sportive, în 2016, Gabriel Pleșa, declara că acțiunile lui Mircea Trifu pentru modernizarea Stadionului Cetate sunt exagerate deoarece Stadionul Cetate va fi modernizat în 2017 în întregime..

D-l Voicu, împreună cu dl Pleșa, au ordonat evacuarea sălii de ședință a consiliului local pe motiv că se filmează în direct în 2016 și astăzi ne vorbesc de transparență decizională..
I-am văzut pe cei doi, așa cum îi puteți vedea și dvs., în înregistrările video, votând pentru conectarea întregii canalizări a comunei Ighiu la Alba Iulia, votând împotriva afișării proiectelor de h.c.l. pe situl primăriei..

Și acestea sunt doar câteva fapte, nu vorbe, ale acestor colegi care astăzi vă înfundă căsuțele poștale cu minciuni..

A.N.A. va prezenta o serie de filmulețe video, care prezintă, fără tăgadă, modul faptic de acțiune a celor doi pretendenți la funcția de primar al orașului Alba Iulia..

Mircea Trifu, președinte A.N.A.

Facebook Twitter Google+ YouTube