Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Mircea Hava: „Voluntarul la deszăpezire Călin Potor ne-a stricat panseluţele!”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava a declarat că pentru lunile de iarnă ianuarie şi februarie administraţia locală a cheltuit pentru serviciile de deszăpezire 946.593 lei. „Pentru ianuarie s-au cheltuit 378.000 lei iar pentru februarie 566.000 lei. Pare o sumă foarte mare însă nu este o cheltuială mare pentru că nu am avut o asemenea zăpadă niciodată în Alba Iulia. Eu nu ţin minte de când sunt primar, de 16 ani, să fi fost o zăpadă atât de mare în Alba Iulia. N-am mers peste tot şi nu s-a curăţat peste tot aşa cum s-a curăţat în zona centrală şi cartierele din Cetate. Dacă nu lăsam şi Soarele să acţioneze, poate am fi avut o cheltuială de 2 milioane de lei”, a spus Hava.
El a făcut referire şi la acţiunea liberalilor care, pentru a da o palmă administraţiei locale privind modul cum a gestionat deszăpezirea oraşului, au pus mâna pe lopeţi şi au curăţat zona din preajma sediului Primăriei Alba Iulia. „Am avut un ajutor deosebit din partea domnului Potor, îi mulţumesc frumos dar dacă ne dădea la primărie cei 250 de milioane de lei vechi pe care-i consumă lunar ca şi deputat, mai puteam angaja încă 25 de oameni cu care vă daţi seama ce treabă făceam. (…) Singura problemă pe care ne-a făcut-o e că toată zăpada cu clorură din faţa Primăriei a pus-o pe flori şi a stricat panseluţele. O să întreb şi o să vă spun câte panseluţe trebuie să replantăm”, a mai spus primarul municipiului Alba Iulia.

Ioana PITICARIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea