Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Mircea Hava și-a anunțat public intenția de a candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, la Sala Unirii, cu ocazia semnării unui protocol de colaborare pe 10 ani, între Casa Regală a României, Primăria Alba Iulia și Consiliului Județean Alba, Mircea Hava și-a anunțat public intenția de a candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Alba Iulia. Cel de al șaselea.

Astfel că, în prezența Alteței Sale Regale Principele Radu, a președintelui CJ Alba Ion Dumitrel, a câtorva zeci de participanți la eveniment, a presei, dar și a singurului politician care până acum și-a anunțat oficial candidatura pentru Primăria Alba Iulia la alegerile locale din 2016, respectiv liberalul Florin Roman, cel mai vechi primar de oraş în funcţie de la PDL şi unul dintre cei mai vechi din ţară a declarat că peste 10 ani speră să să semneze încă odată protocolul cu Casa Regală.

Surprinzătoare este însă, partea a doua a declarației, de altfel una care arată omul din edilul care, de 17 ani, a câștigat cam tot ce se putea câștiga în plan politic. Mircea Hava a spus ceva rar întâlnit la un politician al cărui „tron” a fermecat de aproape două decenii numeroși predendenți, și anume că dacă nu va rămâne el primar, e sigur că va fi altul, pentru că în această zonă sunt oameni deosebiți.

Mircea Hava: “(…) Știți că eu nu glumesc. Întodeauna când spun ceva și fac. M-ați obligat, și acest lucru mă bucură, și la fel ca și colegul și prietenul meu Dumitrel, ca încă 10 ani să fim aici.

Și dacă Dumnezeu va ține cu noi, și sunt sigur că Dumnezeu ține cu oamenii care fac ceva, peste 10 ani sper să putem să semnăm încă odată acest protocol. Dacă nu o să fim noi, sunt sigur că o să fie alții, pentru că în această zonă sunt oameni deosebiți. Ceea ce știu este că dumneavoastră și Familia Regală veți rămâne și acesta este un lucru deosebit (…)”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională Noul An srilankez este sărbătorit de comunitatea de srilankezi din România pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. La eveniment sunt prezenți sute de cetățeni din țara asiatică, care muncesc în România. Muncitorii din Sri Lanka au început […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea