Rămâi conectat

Politică Administrație

Mircea Hava nu pleacă din PDL: ”Rămân vertical! Am spus-o discutând despre un exercițiu politic”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La doar o zi după ”bomba” aruncată în presă, în care spunea că ar fi de acord să treacă la alt partid dacă ar avea garanția că Alba Iulia va ajunge capitală regională, președintele PDL Alba, Mircea Hava, și-a retractat declarația, în fața șefului său direct – Vasile Blaga și în fața celor aproximativ 300 de membri de partid prezenți astăzi la prezentarea moțiunii acestuia, de la Alba Iulia.

Mă cunoașteți de douăzeci de ani. Am rămas vertical! Am spus-o  discutând de un exercițiu politic și discutând de politicieni. (…) Este și un exercițiu pe care poți să-l faci ca să ajungi pe prima pagină”, a explicat Hava precizând că dorește să ”risipească tot felul de discuții și de iluzii”:

Acesta și-a declarat răspicat susținerea pentru Vasile Blaga la alegerile interne din 23 martie: ”Eu îl votez pe Vasile Blaga. Dumneavoastră veți face ce doriți, dar eu sunt sigur că veți vota la fel, pentru că vă cunosc de atâția ani, pentru că dumneavoastră sunteți forța noastră, ne-ați dat puterea de a fi acolo unde ne-ați trimis iar noi suntem cei care am înțeles că ne-ați dat puterea ca să lucrăm pentru dumneavoastră. Iar lucrul acesta vi l-am arătat atât în Alba Iulia cât și în județ”, le-a spus Hava democrat-liberalilor prezenți la întâlnirea cu Vasile Blaga.

Hava pleacă din PDL odată cu mine, acasă, când ne lăsăm de politică”, a spus Blaga, la conferința de presă de la finalul întâlnirii.

Cred că este destul de clar, atâta vreme cât mă aflu aici (n.r. alături de Vasile Blaga). Așa cum m-ați întrebat de zeci de ori până acum: îl veți susține? veți semna moțiunea? – v-am arătat că ceea ce am semnat rămâne semnat și ceea ce am spus rămâne spus”, a completat, la rândul său, Mircea Hava.

Reamintim că  ieri (7 martie 2013), în cadrul unei declarații de presă susținută la Primăria municipiului Alba Iulia, primarul Mircea Hava a spus: ”Aș pleca la cei care pot să ia o decizie pentru că, haideți să fim sinceri, decizia va fi politică și trebuie să lucrăm ca oameni politici. Dacă lucrurile acestea se pot face așa, nu numai eu, ci toată echipa ne putem gândi la așa ceva. (…) Nu aș face lucrul acesta pentru mine, pentru că eu nu am nevoie decât de sănătate și de liniște, dar nu pot să exclud așa ceva pentru că dacă asta ar cântări teribil în balanță aș fi un ticălos să spun nu”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor Comuna Daia Română va implementa un sistem de supraveghere video în scopul creșterii siguranței și prevenirii criminalității. În acest scop, administrația locală a inițiat demersuri pentru identificarea unui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea