Mircea Hava nu pleacă din PDL: ”Rămân vertical! Am spus-o discutând despre un exercițiu politic”

La doar o zi după ”bomba” aruncată în presă, în care spunea că ar fi de acord să treacă la alt partid dacă ar avea garanția că Alba Iulia va ajunge capitală regională, președintele PDL Alba, Mircea Hava, și-a retractat declarația, în fața șefului său direct – Vasile Blaga și în fața celor aproximativ 300 de membri de partid prezenți astăzi la prezentarea moțiunii acestuia, de la Alba Iulia.

Mă cunoașteți de douăzeci de ani. Am rămas vertical! Am spus-o  discutând de un exercițiu politic și discutând de politicieni. (…) Este și un exercițiu pe care poți să-l faci ca să ajungi pe prima pagină”, a explicat Hava precizând că dorește să ”risipească tot felul de discuții și de iluzii”:

ELIT

Acesta și-a declarat răspicat susținerea pentru Vasile Blaga la alegerile interne din 23 martie: ”Eu îl votez pe Vasile Blaga. Dumneavoastră veți face ce doriți, dar eu sunt sigur că veți vota la fel, pentru că vă cunosc de atâția ani, pentru că dumneavoastră sunteți forța noastră, ne-ați dat puterea de a fi acolo unde ne-ați trimis iar noi suntem cei care am înțeles că ne-ați dat puterea ca să lucrăm pentru dumneavoastră. Iar lucrul acesta vi l-am arătat atât în Alba Iulia cât și în județ”, le-a spus Hava democrat-liberalilor prezenți la întâlnirea cu Vasile Blaga.

Hava pleacă din PDL odată cu mine, acasă, când ne lăsăm de politică”, a spus Blaga, la conferința de presă de la finalul întâlnirii.

Cred că este destul de clar, atâta vreme cât mă aflu aici (n.r. alături de Vasile Blaga). Așa cum m-ați întrebat de zeci de ori până acum: îl veți susține? veți semna moțiunea? – v-am arătat că ceea ce am semnat rămâne semnat și ceea ce am spus rămâne spus”, a completat, la rândul său, Mircea Hava.

ADEZIUNE PLUS

Reamintim că  ieri (7 martie 2013), în cadrul unei declarații de presă susținută la Primăria municipiului Alba Iulia, primarul Mircea Hava a spus: ”Aș pleca la cei care pot să ia o decizie pentru că, haideți să fim sinceri, decizia va fi politică și trebuie să lucrăm ca oameni politici. Dacă lucrurile acestea se pot face așa, nu numai eu, ci toată echipa ne putem gândi la așa ceva. (…) Nu aș face lucrul acesta pentru mine, pentru că eu nu am nevoie decât de sănătate și de liniște, dar nu pot să exclud așa ceva pentru că dacă asta ar cântări teribil în balanță aș fi un ticălos să spun nu”.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| STP Alba: Consilierii locali din Alba Iulia, implicați de primarul Gabriel Pleșa în războiul pe care l-a declanșat la adresa STP

Încă o tentativă de abuz și dispreț, devenite pitorești pentru noua administrație în raport cu tot ce înseamnă contract și… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

7 Comentarii

matahala 8 martie 2013 at 21:05

a ramas vertical? pai atunci cand umbla in patru labe dupa enshpe mii de tarii…unde era verticalitatea cetateanului asta?

HH 8 martie 2013 at 21:28

DE CE CREDE HAVA CA VALOREAZA CAT O CAPITALA DE REGIUNE !? IN MOMENTUL ACESTA POLITIC NU MAI VALOREAZA APROAPE NIMIC, ESTE PRIMARUL ALES CU 49% INTR-UN ORAS MEDIU SPRE MIC, LA UN PARTID(GASCA) IN CADERE LIBERA ! ASTAZI „A INTORS-O” A AVUT UNUL DINTRE PUTINELE MOMENTE DE LUCIDITATE, DAR A FACUT-O TOT IN STILUL LUI MARLANESC !

CETATEANUL CONTRIBUABIL. 8 martie 2013 at 22:27

Stimati compatrioti , indiferent unde merge si ce face , noi trebuie sa-l taxam si sa nu ne lasam influentati de BALIVERNELE pe care le spune el!!!

dolfi 9 martie 2013 at 2:54

asta e ca in bancul ala: ce preferi, sa mananci un tort cu prietenii sau un că…t singur?

contribuabilu` 9 martie 2013 at 3:36

Nu mai tradeaza Hava partiduletu` lui de suflet ? Mare om, mare caracter ! Da – si eu ca Toma Necredinciosu`, ma intreb – oare Stanisoara nu spunea la fel, inainte de a „defecta” si doar cu o saptamana – doua inainte de trecerea in barca PNL ? Nu-l facea chiar si „d-nu Goe” pe Crinutu ? Mare jignire domle , mare ! Si tot a trecut. Iar Hava, inca nu l-a jignit pe boss-ul PNL, dar mai are ceva timp ! Da – daca isi cunoaste interesul ( si de asta nu ma indoiesc !) nu cred ca mai are prea mult timp la dispozitie.

Status Quo 9 martie 2013 at 10:33

Hava a transmis un mesaj.

Nu era doar pentru public (vedeti ba ce sunt io dispus sa fac pentru Alba Iulia…) ci si pentru ailalti (PNL, io-s gata sa construiesc dreapta in Romania alaturi de kkrau si clica lui de veritabili dreptaci).

Sunt disponibil, sunati-ma, astept oferte. Rog seriozitate.

Vertical? Ț-ț-ț-ț-ț-ț… Daca era vertical nu facea o asemenea declaratie.

Andreea T. 9 martie 2013 at 18:37

HA! HA! HA! Deaia de cand a ajuns USL-ul la guvernare s-au respectat atatea promisiuni catre noi,cetatenii(sau catre voi care i-ati votat),hm? Au stiut numai sa atace,sa creeze razboaie,sa acuze si dupa cum se vede….sa faceti comentarii aiurea si fara sens!!! Ce penibili…. Nu cine e de partea dreptatii va da cu capul, ci voi cei care ati optat pentru cea mai proasta alegere,anul trecut. Sunt uimita de prostia celor ce au fost in stare sa paricipe la revolutie pentru libertate si dreptate,iar acum e intorc exact de unde au plecat. Nț,nț,nț,nț….
PDL Rullz!!!!!

Comentariile sunt oprite