Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Mircea Hava: mi-e mai dragă Alba Iulia decât funcţia de preşedinte al partidului

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Primarul municipiului Alba Iulia – Mircea Hava, vicepreşedinte al PDL la nivel naţional, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că şi-a depus mandatul alături de ceilalţi membri ai Biroului Permanent Naţional al PDL „pentru că toţi suntem vinovaţi”, deşi consideră că el personal n-ar fi avut motive să facă acest lucru din moment ce în judeţul Alba democrat-liberalii au fost primii pe ţară. „Ne-am dat demisia toţi, pentru că toţi suntem vinovaţi nu numai de rezultate ci şi de anumite lucruri care s-au petrecut şi pe care populaţia nu le-a înţeles. Noi n-am înţeles că dacă, ca om politic, nu reuşeşti să explici oamenilor ceea ce faci şi nu-i faci să-nţeleagă că ceea ce faci este pentru ei, pentru astăzi, pentru mâine, pentru poimâine atunci, nu insista să mai împingi măsura. N-o împinge cu bocancul pentru că nu faci altceva decât să-ţi faci rău”, a spus Hava.
Cât despre posibilitatea de a candida la funcţia de preşedinte al PDL pe ţară, Hava a spus că nu este interesat. „Le-am spus colegilor să nu se bazeze pe mine. Aş discuta un lucru de genul ăsta (n.r. preluarea conducerii partidului) dacă aş pleca din Alba Iulia. Eu nu pot să-ncurc, n-am făcut-o niciodată. Peste asta trebuie să ai timp, să fii într-o funcţie care să-ţi dea posibilitatea să te ocupi de această zonă. (…) Nu pot să fiu navigator. Mi-e mai dragă Alba Iulia decât funcţia de preşedinte al partidului”, a declarat primarul municipiului Alba Iulia.
Mircea Hava a mărturisit că-l susţine pe Vasile Blaga pentru preşedinţia PDL: „Eu o să-l susţin aşa cum l-am susţinut întotdeauna pe Blaga în momentul în care-şi va depune candidatura şi cred că-şi va depune candidatura. Din toate discuţiile pe care le-am avut, îşi va depune candidatura. Mai mult ca sigur eu voi rămâne membru în BPN”.
„Domnul Ungureanu este aşteptat oricând în partid, să vină să-şi depună candidatura, vine lângă noi, facem alte lucruri, dar lucrurile astea nu se fac nici la televizor, nici pe bloguri, nici pe alte canale, ci la partid şi-l aşteptăm cu toată dragostea. Nu trebuie să se înregimenteze politic. Să vină să spună că vrea să facem o construcţie împreună”, a declarat Mircea Hava referitor la faptul că şi numele fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu a fost vehiculat pentru preluare conducerii PDL.

Ioana PITICARIU

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Sufletele celor care mor în Săptămâna Luminată ajung în Rai? Credința populară că în această săptâmână ușile Raiului sunt deschise

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sufletele celor care mor în Săptămâna Luminată ajung în Rai? Credința populară că în această săptâmână ușile Raiului sunt deschise, iar cele ale Iadului închise Săptămâna care urmează după Paște este o perioadă de împlinire sufletească, cea mai curată și mai frumoasă perioadă a calendarului bisericest, numită de către preoți și „Raiul anului bisericesc”, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea