Rămâi conectat

Politică Administrație

Mircea Hava, invitație oficială pentru Prinţul Charles să primească titlul de ”prinț de Transilvania”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a trimis o invitație oficială către Prințul Charles să primească titlul onorific de Prinț de Transilvania.

Iniţiativa ”Prince of Wales AND Transylvania” a fost lansată de Transylvania Beyond şi Visit Alba Iulia şi este popularizată prin intermediul ziarului britanic Daily Mirror.

„Ştim cât de mult iubiţi Transilvania. A devenit a doua dumneavoastră casă şi aţi fost cel mai valoros ambasador al regiunii. În repetate rânduri aţi afirmat că vă trageţi rădăcinile din legenda lui Vlad Ţepeş. Pentru că iubiţi Transilvania aşa de mult, ne-am gândit că ce ar fi dacă, în loc să fiţi Prinţul de Wales, să fiţi Prinţul de Wales şi de Transilvania. Trebuie să recunoaşteţi «Prinţul de Wales şi de Transilvania» este un mod fantastic de a vă introduce, ar putea fi un subiect grozav pentru a începe o conversaţie”, scrie în invitaţia trimisă Prinţului Charles, potrivit mirror.co.uk.

”Este rege în aşteptare de o lungă perioadă de timp, dar acum i s-a oferit un alt titlu – prinţ al Transilvaniei. Invitaţia a venit de la un primar român şi este un titlu onorific. Charles deţine două case vechi de 400 de ani în zonă şi se spune că este vrăjit de Transilvania”, așa îşi începe ziarul britanic prezentarea iniţiativei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea