Rămâi conectat

Politică Administrație

Mircea Hava, dezamăgit de candidatura Monicăi Macovei: Nu-mi plac oamenii fără şira spinării

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

monica macoveiCopreşedintele ACL Alba Mircea Hava s-a arătat dezamăgit de decizia Monicăi Macovei care a ales să candideze independent la Preşedinţia României. Edilul oraşului nu ar fi avut nimic împotrivă dacă Macovei ar fi luat această decizie înainte de a prinde un loc de europarlamentar, insinuând că această candidatură ar rupe din electoratul ACL, mai cu seamă al PDL.   

„Mie nu-mi plac oamenii fără şira spinării. Monica Macovei dacă voia să plece din partid, putea să plece înainte de a ne omorî să fie europarlamentar însă, îţi convine din poziţia de europarlamentar, cu 5.000 de euro pensie. Te-am făcut, acum îţi convine să dai sfaturi. Pe mine mă deranjează omul care tot timpul clamează regula. Cu oamenii aceştia nu mă mai duc nicăieri, eu pot să stau şi acasă”, a spus Mircea Hava.

Fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei susţine că nu ştia, până în vara acestui an, că va candida la Preşedinţie României.

„Candidez pentru că știu că putem mai mult. Trebuie să dorim mai mult şi să știm că putem mai mult ca țară. Nu avem altă șansă decât să cerem mai mult în aceste alegeri. În acest an, România este la răscruce. Putem merge înainte sau putem să ne întoarcem cu 10 sau 20 de ani în urmă. Alegerea este a noastră. Așa cum eu am decis să candidez şi voi trebuie să decideți să vă implicați (…) România are un potențial uriaș. Ca președinte, voi asigura pentru România o economie liberă și sănătoasă, care creează locuri de muncă şi oportunități pentru tineri şi o viață decentă pentru pensionari. O Românie în care educația și sănătatea sunt priorități. O Românie care este respectată de partenerii din Europa și de peste Atlantic”, susţine Monica Macovei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea