Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Mircea Dușa, la Alba Iulia: Dacă Victor Ponta dorește să devină președintele Camerei Deputaților îl vom susține

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Secretarul regional al PSD pe Regiunea 7 Centru, Mircea Dușa a declarat, joi, la Alba Iulia, că Victor Ponta va fi susținut pentru președinția Camerei Deputaților de PSD și de grupul parlamentar, dacă fostul premier își dorește să candideze pentru această funcție.

Mircea Dusa03Fostul Ministru al Apărării Mircea Dușa a spus, răspunzând unei întrebări după evenimentul de lansare al candidaților PSD din județul Alba, că Victor Ponta va fi susținut pentru președinția Camerei Deputaților dacă își dorește acest lucru.

”Victor Ponta e un lider al PSD și e un lider al politicii românești actuale și și-a dovedit această calitate și ca prim-ministru și ca președinte de partid și dacă dânsul își dorește această funcție și va fi de acord să candideze, pentru că până la urmă se fac alegeri, grupul parlamentar și PSD îl vor susține”, a spus Mircea Dușa, care este și membru în Biroul Permanent Național al PSD.

Mircea Dușa a adăugat că ”Ponta a condus partidul întotdeauna la câștig, atunci când a participat în campaniile electorale pentru alegerile generale și locale”.

Victor NegrescuLa rândul său, vicepreședintele PSD, europarlamentarul Victor Negrescu a spus că Victor Ponta este un ”deputat cu experiență”, opinând că fostul premier al României ”poate să ocupe orice funcție din statul român”, inclusiv cea de șef al Camerei Deputaților.

”Este un deputat cu experiență, este un fost premier al României și cred că poate să ocupe orice funcție la nivelul statului român. Cred că poate să ocupe cu brio și această funcție de președinte al Camerei Deputaților”, a spus Negrescu.

PSD Alba și-a lansat, joi, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, candidații pentru alegerile locale.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat tot astăzi că săptămâna viitoare va fi reluată procedura de revocare din funcţie a preşedintelui Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea, Victor Ponta precizând totodată că „nu are o problemă cu funcţiile publice”

Întrebat dacă îşi doreşte să ocupe funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, Victor Ponta a afirmat că nu are o problemă cu funcţiile publice. El a mai arătat că nu şi-a închipuit că Valeriu Zgonea „va fugi cu scaunul”.

„Eu cu poziţiile publice nu am o problemă. Am avut destule poziţii publice şi probabil că o să mai am. Haideţi să câştigăm alegerile, însă. Şi în cazul domnului Zgonea, dar şi în alte cazuri am o problemă majoră, în sensul că eu l-am propus. Adică sunt vinovat. Nu mi-am închipuit vreodată că atunci când se va pune problema, va fugi cu scaunul. Eu n-am fugit niciodată cu scaunul, de nicăieri, şi nu îi înţeleg pe cei care fug cu scaunul. Îmi pare rău pentru Vali, sincer, dincolo de celelalte lucruri. Îmi pare rău că se pune în această poziţie, care e mai mult decât jenantă”, a spus Ponta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor Timp de două zile, o delegație a Băncii Mondiale a fost în vizită de lucru la Sebeș, pentru a discuta cu primarul Dorin Nistor despre realizarea unei investiții teritoriale integrate în zona Sebeș-Vințu de Jos. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea