Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Mircea Diaconu a demisionat din PNL

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

mircea_diaconu_1332b35fe2Mircea Diaconu a a demisionat din PNL. Marele actor a confirmat site-ului pesurse.ro că va candida independent la alegerile europarlamentare.

Acesta a declarat că va începe o campanie de strângere a celor 100.000 de semnături necesare pentru a putea candida.

Gestul  său vine in urma deciziei conducerii PNL de marţi, de scoatere a lui Diaconu de pe lista iniţială de candidaţi stabilită pentru alegerile europarlamentare Justificarea partidului este legată de faptul că Agentia Nationala de Integritate l-a declarat pe fostul ministru incompatibil.

În urma acestei decizii a PNL, poziția numărul 12 pe lista liberalilor la europarlamentară îi revine lui Florin Romna, președintele PNL Alba Iulia.

Liberalii susțin că Diaconu rămâne un apropiat al PNL, acesta dându-și demisia din partid pentru a putea candida independent.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea