Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Mircea Bîcu (PSD) a fost prins copiind la examenul pentru șefia DSVSA Alba, susținut la sediul ANFP

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vă anunțam în urmă cu câteva zile că social-democratul Mircea Bîcu din Alba Iulia urmează să ajungă la conducerea Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Alba, în funcția de director executiv adjunct.

Bîcu a fost singurul candidat înscris pentru acest post la concursul organizat joi, 28 martie de Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP).

Și când calea spre funcția de adjunct al DSVSA Alba părea liberă pentru medicul veterinar din Sebeș, iată că a venit și surpriza. Potrivit ANFP, candidatul  Mircea Severus Bîcu a fost prins în timpul examenului la proba scrisă folosind surse de consultare, cu alte cuvinte a fost prins copiind.

Asfel, potrivit aliniatului 7 și 8 al Articolului 53 din H.G. 611/2008, lucrarea candidatului a fost anulată, urmând să fie reluată procedura pentru acest concurs. Conform regulamentului Mircea Bîcu se poate înscrie din nou la următorul concurs.

Membrul PSD a ocupat în trecut funcția de director coordonator al Unității de Ameliorare si Reproducție în Zootehnie Sebeș.

Se pare că selecția candidaților și concursurile organizate de Agenția Națională a Funcționarilor Publici nu mai sunt doar simple formalități. Chiar dacă, deși nu recunosc oficial, partidele politice își desemnează și își susțin reprezentanții pentru ocuparea funcțiilor de conducere la instituțiile deconcentrate, iată că, evaluarea profesională a acestora pare să se facă cu adevărat. Exemple elocvente în acest sens sunt cel al liberalului Nicolae Sântimbrean care a picat cu nota 1,99 la proba scrisă a examenului pentru șefia POS DRU Centru cu sediul la Alba Iulia și acum, cel al colegului său de coaliție, social-democratul Mircea Bîcu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România Anual la data de 25 aprilie este sărbătorită Ziua Justiţiei Militare, marcând, astfel, data la care, în anul 1919, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministerului de Război, prin Decretul-lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, act ce a marcat înfiinţarea unei structuri specializate în asigurarea asistenţei juridice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea