Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Minori din Câmpeni cu dosar penal pentru furt: Au sustras două telefoane mobile unui bărbat, într-un local public

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi minori din Câmpeni au fost prinși de polițiști imediat după ce i-au furat unui bărbat telefoanele mobile. Telefoanele au fost recuperate și restituite păgubitului, iar cei doi minori sunt cercetați pentru furt calificat.

În seara zilei de 29 ianuarie 2020, polițiștii din Câmpeni au fost sesizați de către un bărbat din Câmpeni, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un local public din oraș, i-au fost sustrase telefoanele mobile de către doi tineri împreună cu care a consumat băuturi alcoolice.

Păgubitul le-a oferit polițiștilor date legate de semnalmentele celor doi tineri, care au fost comunicate echipajelor din teren.

În scurt timp, pe o stradă din oraș, au fost identificați cei doi tineri, unul în vârstă de 15 ani și unul în vârstă de 16 ani, din Câmpeni, asupra cărora au fost găsite cele două telefoane mobile, în valoare de 1.400 de lei, furate de la reclamant.

Acestea au fost restituite păgubitului, iar față de minori polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea