Rămâi conectat

Ştirea zilei

Minoră din Alba Iulia DISPĂRUTĂ de acasă. E CĂUTATĂ de POLIȚIE. Persoanele care dețin informații sunt rugate să sune la 112

Unirea Ziarul

Publicat

în

Minoră din Alba Iulia DISPĂRUTĂ de acasă. E CĂUTATĂ de POLIȚIE. Persoanele care dețin informații sunt rugate să sune la 112

Poliţiştii din Alba caută o minoră care a plecat de la domiciliul său şi nu au mai revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

În seara zilei de 31 iulie 2019, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați de către un bărbat din Alba Iulia cu privire la faptul că, în după amiaza aceleiași zile, fiica sa, CIOBAN ALEXANDRA SIMONA, în vârstă de 17 ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Semnalmentele minorei sunt următoarele:

  • înălţime 1,70 m,
  • greutate 70 – 80 kg, constituție robustă, păr șaten, de lungime medie, iar în partea dreaptă a buzei superioare are un semn.  

La data plecării, aceasta purta un trening negru cu imprimeu tip animal print.

Imediat după semnalarea dispariţiei minorei au fost demarate activitățile specifice în vederea depistării ei, acestea fiind dată în urmărire la nivel național.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea