Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Minor din Miceşti, reţinut de poliţiştii din Alba Iulia pentru mai multe furturi din case în construcţie

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În  data de 26 martie, în jurul orelor 9.30, patrula de siguranță publică  din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, aflându-se în exercitarea atribuțiunilor de serviciu pe strada Gheorghe Șincai din Alba Iulia, în spatele Uzinei Electrice, l-au depistat pe B.I.M., de 17 ani, din cartierul Miceşti al municipiului Alba Iulia, în timp ce ardea cabluri electrice.

Potrivit IPJ Alba, “asupra minorului au fost găsiţi şi 4 metri liniari de țeavă de cupru. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că cei 300 de metri de cabluri precum şi țeava de cupru, au fost sustrase de minor, în dimineaţa zilei de 26.03.2014, din subsolul unei case aflată în construcţie, situată pe strada Dealului din Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Poliţiştii au stabilit de asemenea,că minorul a sustras şi un prelungitor electric din curtea unui alt imobil din zonă. Prin extinderea cercetărilor a rezultat că în perioada 19.05.2013-24.03.2014, minorul a mai comis 7 furturi din case în construcţie şi anexe (6 în cartierul Miceşti şi unul de la un imobil situat pe şoseaua  de centură a municipiului Alba Iulia), de unde a sustras cabluri, ţevi şi scule electrice.

Poliţiştii au reușit să recupereze o mare parte din prejudiciu, care a fost estimat de păgubiţi la valoarea totală de 5.600 lei.

Faţă de minor, care este cunoscut cu antecedente penale, fiind cercetat de Poliţia Municipiului Alba Iulia pentru mai multe furturi şi arestat preventiv la data de 25.07.2013 tot pentru furt, a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 27.03.2014, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunerea de arestare preventivă.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO FOTO: Viperele au ieșit din hibernare. Au fost filmate în satul Dealu Lămășoi din Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Viperele au ieșit din hibernare. Au fost filmate în satul Dealu Lămășoi din Alba Mai mulți călători au avut o surpriză în timp ce se plimbau prin satul Dealu Lămășoi, de 1 mai. Două vipere le-au ieșit în cale, iar călătorii au imortalizat momentul, filmându-le și făcându-le poze, pe care le-au distribuit pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea