Rămâi conectat

Curier Județean

Minor din Cugir, depistat de polițiști cu o bicicletă furată. S-a ales cu dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Cugir l-au depistat pe un minor din Cugir, ca persoană bănuită de furt. Acesta a sustras o bicicletă din scara unui bloc.

Potrivit IPJ Alba, în seara zilei de 24 septembrie, în jurul orei 22,45, polițiștii din Cugir au fost sesizați, prin 112, de către un bărbat de 38 de ani, din Cugir, cu privire la faptul că i-a dispărut bicicleta pe care o lăsase în scara blocului în care locuiește.

La scurt timp de la sesizare, o patrulă de siguranță publică l-a depistat pe un minor de 16 ani, din Cugir, în timp ce se deplasa cu bicicleta furată, pe strada Victoriei din oraș.

Bicicleta a fost recuperată și restituită păgubitului, iar față de minor a fost întocmit dosar penal, pentru furt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate Comercianții din Aiud au fost controlați de polițiștii care au dat amenzi de 41.000 de lei și au constatat mai multe nereguli. Citește și: 72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea