Rămâi conectat

Curier Județean

Minor din Aiud, cercetat de polițiști pentru furtul mai multor unelte în valoare de 2.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un minor în vârstă de 15 ani a fost reținut de polițiștii  din cadrul secției din Aiud pe data de 9 septembrie 2020, în urma unui furt petrecut la începutul lunii septembrie 2020. Acesta este cercetat pentru furtul a două drujbe și o mașină de filetat cu baterie și încărcător, în valoare de 2.000 de lei.

Un minor de 15 ani din Aiud a fost identificat de polițiști ca persoană bănuită de furt. Acesta ar fi sustras bunuri în valoare de 2.000 de lei din magazia unui cetățean din municipiu. Prejudiciul a fost recuperat.

La data de 09 septembrie 2020, polițiștii  de investigații criminale din Aiud au identificat un minor de 15 ani, din municipiu, ca bănuit de săvârşirea unui furt care a fost semnalat poliției la data de 5 septembrie 2020.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, la începutul lunii septembrie 2020, ar fi pătruns, prin efracție, într-o anexă din Aiud, care aparține unui bărbat de 71 de ani, de unde ar fi sustras două drujbe și o mașină de filetat cu baterie și încărcător, în valoare de 2.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti și restituit păgubitului, iar față de minor cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Lucian Blaga, în sufletele elevilor de la Sebeș: Expoziție cu desene realizate de participanții la Concursul local de lectură „Laudă semințelor, celor de față și-n veci tuturor!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lucian Blaga, în sufletele elevilor de la Sebeș: Expoziție cu desene realizate de participanții la Concursul local de lectură „Laudă semințelor, celor de față și-n veci tuturor!” Joi, 9 mai 2024, Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș a găzduit o expoziție specială dedicată desenelor realizate de elevii din clasele I – IV, participanți la etapa municipală […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea