Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Minor de 17 ani, bătut cu pumnii și picioarele pe un bulevard din Blaj. Trei tineri au fost trimiși în judecată

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Minor de 17 ani, bătut cu pumnii și picioarele pe un bulevard din Blaj. Trei tineri au fost trimiși în judecată

Un minor de 17 ani a fost bătut de către un grup de tineri, cu care se afla deja în disensiuni. Judecătoria Blaj a trimis inculpații în instanță.

La data de 13 ianuarie 2021, în jurul orei 19.50, persoana vătămată, minor în vârstă de 17 ani, se deplasa pe bulevardul Republicii din Municipiul Blaj, fiind însoțit de mai mulți martori.

La un moment dat, i-a observat venind din sensul opus, pe aceeași parte a drumului, pe doi inculpați majori și unul minor în vârstă de 17 ani, cu care, se afla într-o stare conflictuală.

Întrucât se aștepta ca aceștia să îl lovească, persoana vătămată a traversat strada, însă, inculpații l-au urmărit, trecând și ei pe partea cealaltă a drumului.

Fără să spună ceva, unul dintre inculpați s-a apropiat de persoana vătămată și i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona feței. În continuare, persoana vătămată s-a lăsat jos, în poziția ghemuit, iar inculpații i-au aplicat lovituri repetate cu pumnii și cu picioarele în zona capului și a corpului.

După încetarea conflictului, cei trei inculpați au fugit, iar la fața locului a sosit un echipaj medical care i-a acordat persoanei vătămate îngrijiri medicale, fără a-l transporta la spital.

În urma agresiunilor exercitate asupra sa, persoana vătămată a suferit leziuni, însă nu deține certificat medico-legal din care să rezulte câte zile de îngrijiri medicale a necesitat pentru vindecare.

„În temeiul art. 346 alin.1 Cod procedură penală, constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Blaj, legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală din dosarul penal al Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, privind pe inculpaţii: O.C.I., (….), trimis în judecată pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe prevăzută de art. 193 alin. 1 din Cod penal, cu aplicarea art.113 cod penal, şi L.A., (….), trimis în judecată pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, prevăzută de art. 193 alin. 1 din Cod penal.

Dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpaţi la rămânerea definitivă a prezentei încheieri”, arată hotărârea Judecătoriei Blaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea