Rămâi conectat

Politică Administrație

Ministrul Transporturilor: Anul viitor o să avem un progres și în 2018 ne vom apropia de 1.000 de kilometri de autostradă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, a declarat joi că numărul kilometrilor de autostradă care vor fi finalizați în acest an nu va fi mare, însă în 2017 va fi un progres, iar în 2018 ne vom apropia de 1.000 de kilometri.

Sebes-Turda, lot patru09Ministrul Transporturilor a spus, răspunzând unei întrebări, după ce a vizitat lotul IV al Autostrăzii Sebeș-Turda, că România se va apropia de 1.000 de kilometri de autostradă în 2018, așa cum a declarat, recent, șeful CNADNR, Cătălin Homor.

”Nu știu dacă vor fi chiar 1.000 de kilometri, dar vor fi în acea zonă, da. Contăm pe asta și ați văzut, am reușit să deblocăm în iunie, acum începem cumva să luăm viteză. E adevărat că nu o să se observe decât puțin anul acesta însă anul viitor o să avem un progres foarte mare și ne apropiem de cifrele pe care le-a comunicat”, a spus  Sorin Bușe.

Întrebat câți kilometri de autostradă se vor inaugura până la finele acestui an, ministrul a răspuns că nu dorește să dea o cifră, iar aceasta nu va fi mare.

”Cifra, vă dați seama nu are cum să fie foarte mare pentru lucrările au fost blocate până iulie, deci nu era autorizație de construcție. Nu e un cuvânt ușor deblocarea pentru că înseamnă autorizații, înseamnă contracte, înseamnă avize, înseamnă documentație tehnice, înseamnă negocieri complicate cu constructorii. Toate acestea au fost făcute. Ne-am mișcat și acum începem să luăm viteză. Nu a fost ușor, să știți”, a spus Sorin Bușe.

Ministrul Transporturilor a vizitat, joi, loturile Autostrăzii Sebeș-Turda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea