Ministrul Sănătății, Victor Costache, a DEMISIONAT în plină criză provocată de coronavirus

Ministrul Sănătății, Victor Costache, și-a depus joi dimineața mandatul, în plină criză provocată de coronavirus, au precizat surse politice.

Se pare că acesta va fi subiectul abordat de premierul Ludovic Orban în cadrul declarației de presă pe care o va avea la ora 10.30.

INFORMARE COVID-19

Ultima declarație a ministrului, care a stârnit controverse a fost că va fi testat tot Bucureștiul, cu prioritate cadrele medicale și cei în vârstă.

„Din informaţiile pe care le avem sunt aproape 180.000 de teste care trebuie să ajungă până la sfârşitul acestei săptămâni. Contractul e mult mai mare şi pe lângă iniţiativa Unifarm sunt şi alte piste. necesarul identificat e undeva între un minim de 2 milioane şi un maxim de 5 milioane. (…) Am pregătit un protocol cu domnul Streinu Cercel, care va fi validat, program inovativ de tipul celor din Coreea de Sud şi să testăm toţi cetăţenii din Bucureşti, cu echipe mobile de testare, door to door (n.r.- din uşă în uşă)”, a declarat Victor Costache, în cadrul unui interviu la Adevărul Live.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...