Rămâi conectat

Actualitate

Ministrul Sănătății: Spitalele au posibilitatea legală să efectueze servicii medicale la cerere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a amintit luni, 19 februarie, că spitalele au posibilitatea legală a efectuării de servicii medicale la cerere pentru a obţine venituri suplimentare.

Ministrul a dat ca exemplu mandatul său de manager al Spitalului din Baia Mare, când unitatea medicală pe care a condus-o a reuşit să realizeze anul trecut venituri proprii de peste 6 milioane de lei, bani cu care a fost achiziţionată aparatură medicală.

„(…) O lege nouă nu pot să dau pentru că există deja posibilitatea efectuării serviciilor medicale la cerere. Doar mergând, stimulând, vorbind şi arătând că se poate. Cred că asta este cel mai important, să arătăm că se poate. În primul rând, o să discut cu managerii din subordinea Ministerului Sănătăţii, apoi cu toţi ceilalţi. Există mijloace moderne de comunicare, inclusiv un transcript. Da, se poate, există acest articol care îţi permite să faci asta. Să poţi să te finanţezi”, a declarat Sorina Pintea la o conferinţă pe teme medicale.

sursa: agerpres


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea