Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Ministrul pentru Mediul de Afaceri: Valoarea banilor în România este mai mare. 100 de euro la noi valorează cât 200 de euro în Marea Britanie şi cât 150 de euro în Germania

Ziarul Unirea

Publicat

în

Valoarea banilor în România este mult mai mare decât afară, iar 100 de euro valorează cât 200 euro în Marea Britanie și cât 150 euro în Germania, a declarat, joi, 31 august, Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, la Reuniunea Anuală a Diplomației Române.

„Este important să promovați conceptul „value for money”. Foarte mulți oameni care vizitează țara noastră sunt surprinși de serviciile și de calitatea serviciilor pe care le pot găsi în România și prețul foarte redus pentru acestea. Discutăm de la restaurante, la alt tip de servicii, cumpărături și așa mai departe. Este un lucru crucial câteodată, când, o companie multinațională decide să vină într-o anumită zonă, pentru că există mulți expați. Și ei își doresc un standard de viață cât se poate de bun”, le-a spus Laufer, citat de agerpres,  diplomaților și oamenilor de afaceri prezenți.

Acesta a precizat că valoarea banilor în România este mult mai mare.

„Vă dau un exemplu: 100 de euro în România valorează cât 200 de euro în marea Britanie și cât 150 euro în Germania. Valoarea banilor în România este mult mai mare. Lucrul acesta este un element serios pe care trebuie să-l vindeți mai departe”, a mai arătat ministrul.

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe organizează joi Reuniunea Anuală a Diplomației Române (RADR), cu tema ”O lume în schimbare: Mizele politicii externe a României”.

La eveniment sunt așteptați Mihai Daraban, președintele CCIR, Teodor Meleșcanu, ministrul Afacerilor Externe, Liviu Voinea, viceguvernator al Băncii Naționale a României și Ilan Laufer, ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

sursa: agerpres


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea