Ministrul pentru Mediul de Afaceri: Valoarea banilor în România este mai mare. 100 de euro la noi valorează cât 200 de euro în Marea Britanie şi cât 150 de euro în Germania

Valoarea banilor în România este mult mai mare decât afară, iar 100 de euro valorează cât 200 euro în Marea Britanie și cât 150 euro în Germania, a declarat, joi, 31 august, Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, la Reuniunea Anuală a Diplomației Române.

„Este important să promovați conceptul „value for money”. Foarte mulți oameni care vizitează țara noastră sunt surprinși de serviciile și de calitatea serviciilor pe care le pot găsi în România și prețul foarte redus pentru acestea. Discutăm de la restaurante, la alt tip de servicii, cumpărături și așa mai departe. Este un lucru crucial câteodată, când, o companie multinațională decide să vină într-o anumită zonă, pentru că există mulți expați. Și ei își doresc un standard de viață cât se poate de bun”, le-a spus Laufer, citat de agerpres,  diplomaților și oamenilor de afaceri prezenți.

ELIT

Acesta a precizat că valoarea banilor în România este mult mai mare.

„Vă dau un exemplu: 100 de euro în România valorează cât 200 de euro în marea Britanie și cât 150 euro în Germania. Valoarea banilor în România este mult mai mare. Lucrul acesta este un element serios pe care trebuie să-l vindeți mai departe”, a mai arătat ministrul.

Mihail David - 2020

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe organizează joi Reuniunea Anuală a Diplomației Române (RADR), cu tema ”O lume în schimbare: Mizele politicii externe a României”.

La eveniment sunt așteptați Mihai Daraban, președintele CCIR, Teodor Meleșcanu, ministrul Afacerilor Externe, Liviu Voinea, viceguvernator al Băncii Naționale a României și Ilan Laufer, ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

sursa: agerpres

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

serios? 31 august 2017 at 18:00

Bai nene…..asta e pt occidentali. Noi în schimb cu salarii de 200 de euro…ce valoare are euro pt noi?….toti incultutii au ajuns miniștrii.. ..de era destept nu descifra gura pt astfel de…..arogante.

Gicu 31 august 2017 at 18:52

Au ei grija sa echilibreze.
Sa me spuna lina viitoare cat benzina luam cu 100 de euro, in cele 3 tari enumerate….

Gicu 31 august 2017 at 18:52

„Luna viitoare”

ineptul 31 august 2017 at 21:44

… apropo!,… daca vreti sa va simtiti capitalisti, vizitati ,Cuba, Tadjikistan, si mai nou Romania, negresit !,…asa pare a suna indemnul Domnului Ministru,…

mike 1 septembrie 2017 at 6:51

Cred ca asta a primit un pumn in ochi si acum vede cai verzi pe pereti — Da daca un german ,,englez sau vest european — a cheltuit 1 euro- in Ro. asta echivaleaza cu valoarea a 2 euro cheltuiti in tara lor — Dar romanul care are un salar de 250 euro — iar benzina, gazul , curentul –taxe mobiliare sunt scumpe –hmmmm– Nu puneti in balanta domle laufer salarul romanului cu cel al vest europenilor — Va-ti intrebat ce salar mediu are omul din ENGKLAND? Mai studiati mai invatati apoi puneva-ti sus la ministere– Nu uita ma domle ca romanul traieste in Romania– Ca mai sunt paduchi care suge singele tarii si fac vacante pe insule exotice , de acord dar nu toti romanii sunt ministri ,primari ,militari cu salarii ,pensii nerusinate. La asta te-ai gindit ?

mike 1 septembrie 2017 at 7:02

Erata – ENGLAND-ori Great Britain

idioti 1 septembrie 2017 at 8:37

Asta si cu ministrul Pop bat recordul deocamdata, stiti la ce!

Eu 1 septembrie 2017 at 11:02

Deci asta ii mai prost decat prevede legea…… nu stiu unde au reusit sa gaseasca asa o petarda….. asta trebuua eutanasiat la nastere sa nu cumva sa se inmulteasca….

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...