Rămâi conectat

Actualitate

Ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu: Salariile profesorilor vor crește de la 1 ianuarie. Cea mai mare creştere o vor avea profesorii universitari – peste 600 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul Lia Olguţa Vasilescu, a explicat, duminică seară, la o televiziune națională, cum vor creşte salariile profesorilor de la 1 ianuarie 2019. Ministrul a prezentant mai multe grafice, iar cea mai mare creştere o vor avea profesorii universitari, de peste 600 de lei.

„Medicii şi asistentele nu vor avea niciun fel de creştere de la 1 ianuarie, pentru că au urcat direct pe grila din 2022. Creşteri vor fi la celelalte categorii din Sănătate”, a anunţat, duminică seară, Olguţa Vasilescu, la Antena3.

Potrivit graficelor prezentate de ministrul Muncii, salariile profesorilor vor creşte astfel:

Profesor cu 25 de ani vechime va avea o creştere de 327 de lei şi va ajunge la 5.376. Profesorii cu studii superioare de lungă durată vor avea o creştere de 343 de lei şi vor ajunge la 4.477, iar profesorii debutanţi vor avea o creştere de peste 1.400 de lei. Profesorii unievrsitari vor avea un plus de 693 de lei şi vor câştiga 9.289 de lei.

În ceea ce priveşte asistenţii universitari, aceştia vor beneficia de o creştere de 141 de lei, până la peste 3.700 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului

Unirea Ziarul

Publicat

în

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat din 2022. Conform […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea