Rămâi conectat

Politică Administrație

Ministrul Justiției, întrebat la Alba Iulia despre amnistie și grațiere: La această întrebare am mai răspuns

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a fost întrebat, joi, la Alba Iulia, de două ori, dacă va fi dată vreo ordonanță de amnistie și grațiere, însă a evitat să răspundă, precizând de fiecare dată că a mai răspuns, iar decizia rămâne valabilă.

Prima dată Tudorel Toader a fost întrebat despre amnistie și grațiere în Sala Unirii din Alba Iulia, unde a avut loc o ședință solemnă a Guvernului.

”Ne aflăm într-un moment festiv, un moment solemn, în care particip ca un membru al Guvernului, fără a face declarații despre Justiție”, a spus Toader.

La insistențele jurnaliștilor, el a declarat că rămâne valabil ce a răspuns în alte rânduri.

”În repetate rânduri am spus şi voi face şi eu, precum altcineva: la această întrebare am mai răspuns. Şi rămâne valabil ceea ce am răspuns de foarte multe ori la această întrebare”, a spus ministrul Justiţiei.

La ieșirea din Sala Unirii, ministrul Justiției a primit aceeași întrebare.

”Eu vă respect şi vă înţeleg interesul, care, până la urmă, e de ordine publică, dar această întrebare mi-a fost pusă de foarte multe ori. Ceea ce am răspuns este valabil şi astăzi”, a conchis Toader.

Guvernul a participat, joi, la o ședință solemnă la Sala Unirii din Alba Iulia, simbol și templu al României Mari, unde s-a semnat actul Unirii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Noua măsură pentru combaterea corupției: Un pas important spre aderarea la OCDE

Bera Larisa

Publicat

în

Noua măsură pentru combaterea corupției: Un pas important spre aderarea la OCDE Guvernul a adoptat astăzi, 18 iulie 2024, proiectul Ministerului Justiției, care introduce o nouă infracțiune de corupție: mituirea funcționarilor publici străini. Această măsură aliniează legislația națională la prevederile Convenției OCDE Anti-mită și reprezintă un instrument esențial în combaterea faptelor de corupție împotriva funcționarilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea