Rămâi conectat

Politică Administrație

Ministrul Justiției, întrebat la Alba Iulia despre amnistie și grațiere: La această întrebare am mai răspuns

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a fost întrebat, joi, la Alba Iulia, de două ori, dacă va fi dată vreo ordonanță de amnistie și grațiere, însă a evitat să răspundă, precizând de fiecare dată că a mai răspuns, iar decizia rămâne valabilă.

Prima dată Tudorel Toader a fost întrebat despre amnistie și grațiere în Sala Unirii din Alba Iulia, unde a avut loc o ședință solemnă a Guvernului.

”Ne aflăm într-un moment festiv, un moment solemn, în care particip ca un membru al Guvernului, fără a face declarații despre Justiție”, a spus Toader.

La insistențele jurnaliștilor, el a declarat că rămâne valabil ce a răspuns în alte rânduri.

”În repetate rânduri am spus şi voi face şi eu, precum altcineva: la această întrebare am mai răspuns. Şi rămâne valabil ceea ce am răspuns de foarte multe ori la această întrebare”, a spus ministrul Justiţiei.

La ieșirea din Sala Unirii, ministrul Justiției a primit aceeași întrebare.

”Eu vă respect şi vă înţeleg interesul, care, până la urmă, e de ordine publică, dar această întrebare mi-a fost pusă de foarte multe ori. Ceea ce am răspuns este valabil şi astăzi”, a conchis Toader.

Guvernul a participat, joi, la o ședință solemnă la Sala Unirii din Alba Iulia, simbol și templu al României Mari, unde s-a semnat actul Unirii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea