Rămâi conectat

Politică Administrație

Ministrul Florin Iordache, ȚAPUL ISPĂȘITOR, va fi demis. Anunțul făcut de premierul Sorin Grindeanu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Premierul României, Sorin Grindeanu, dă de înţeles că ministrul Justiţiei, Florin Iordache, va demisiona sau va fi demis. Dar nu acum, pentru că CSM a retras doi secretari de stat din minister şi există chestiuni esenţiale de gestionat. Ulterior, peste câteva zile, Iordache fie va demisiona, fie va fi demis.

„Florin Iordache a lucrat la acesta OUG (de abrogare a OUG 13/2017 – n.r.) împreună cu personal din Ministerul Justiției. În zilele următoare are de susținut bugetul. Eu i-am cerut să clarifice de ce s-a ajuns aici, să vină să clarifice, să își asume și după aceea să iau decizia. Și o voi lua legat de Ministerul Justiției. Este clar că anumite lucruri care țin de modul în care am știut să explicăm această ordonanță nu au fost deficitare. Sunt câteva zile în care e singur în minister. Florin Iordache își va asuma ceea ce nu a făcut bine. Dacă nu, după aceste zile, voi lua o decizie cu privire la ce înseamnă poziția dânsului acolo”, a declarat Grindeanu la Antena 3.

Același lucru a dat de înțeles și președintele PSD, Liviu Dragnea.

„Premierul Sorin Grindeanu și ministrul Justiției, Florin Iordache, au stabilit ca după picarea moțiunii de cenzură, joi sau vineri, să aibă o discuție amândoi și să ia o decizie în acest sens. Am avut o discuție cu premierul și i-am zis că e decizia lui. Ministrul Justiției și-a asumat această comunicare defectuoasă.”, a anunțat Liviu Dragnea la România TV.

sursa:stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Luni, 29 aprilie 2024 – Ședință ordinară la Consiliul Local Alba Iulia: Indexarea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2025, pe ordinea de zi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Luni, 29 aprilie 2024 – Ședință ordinară la Consiliul Local Alba Iulia: Indexarea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2025, pe ordinea de zi Consiliul Local Alba Iulia este convocat în ședință ordinară, pe data de 29 aprilie 2024. Între proiectele de hotărâre de pe Ordinea de zi se află și proiectul de hotărâre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea