Rămâi conectat

Actualitate

Ministrul Energiei: Stocurile din depozitele de gaze naturale s-au apropiat de 73%, peste 2,20 miliarde de metri cubi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Ministrul Energiei: Stocurile din depozitele de gaze naturale s-au apropiat de 73%, peste 2,20 miliarde de metri cubi

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a anunțat faptul că stocurile de gaze naturale s-au apropiat de 73%, explicând că în depozite sunt 2,28 de miliarde de metri cubi de gaz.

‘Despre stocurile din depozitele de gaze naturale, în acest moment, ne-am apropiat de 73%, avem peste 2,28 miliarde de metri cubi în depozite’, a afirmat Popescu.

El a spus că ţara noastră şi-a asumat la Comisia Europeană ca la 1 septembrie să aibă 57% grad de umplere a depozitelor.

‘Dacă nu mă înşel, cifra pe care ne-am asumat-o şi pe care trebuia să o raportăm mâine, în data de 1 septembrie, la Comisia Europeană, era de 57%. Deci a fost un ritm accelerat de înmagazinare a gazelor în depozite în aşa fel încât să depăşim ţinta de minimă de 80% grad de umplere a depozitelor’, a spus Popescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea