Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu: Avem nevoie de o nouă strategie privind aderarea României la Schengen

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene Victor Negrescu este de părere că este nevoie de o nouă strategie în ceea ce priveşte aderarea României la Spaţiul Schengen, adăugând că au fost redemarate reuniunile Comisiei Naţionale de Autoevaluare Schengen.

”Avem nevoie de o nouă strategie privind aderarea noastră la #Schengen. De aceea am redemarat împreună cu Ministerul Afacerilor Interne reuniunile Comisiei Naționale de Autoevaluare Schengen.

Împreună cu specialiștii și instituțiile care au permis îndeplinirea condițiilor tehnice putem să gândim demersurile care vor permite României să aibă o abordare coerentă și credibilă în atingerea acestui obiectiv.

După ce subiectul a fost solicitat sau introdus pe ordinea de zi a mecanismelor Consiliului Justiție și Afaceri Interne de 15 ori, și ulterior retras, sper sincer că a 16-a oară să reușim să mergem până la capăt cu șanse reale să obținem votul tuturor statelor partenere europene”, a scris, vineri, Victor Negrescu, pe Facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Иоханниc 14 ianuarie 2018 at 16:45

Voi sunteti nebuni? Vreti ca ruta migrantilor sa se mute prin Romania si sa ne trezim cu sute de mii la noi in tara? In acest moment avantajele Schengen sunt cu mult mai mici decat avantajele deci ar fi bine sa ne mentinem in afara!

dolfi 14 ianuarie 2018 at 19:56

Victoras, la ce mizerii face Omul-Cu-Hamster-Sub-Nas, mai degraba ne integram in Federatia Rusa…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...