// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Ministrul Agriculturii: Un ou costă acum mai puțin de 50 de bani. Jocul pieței a permis scumpirea ouălor, dar acest mod de a câștiga rapid a fost doar efemer

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a afirmat, sâmbătă, 3 februarie, că nu a existat niciun fel de criză a ouălor, ci au fost „interpretări diferite și interese diferite”. „Jocul pieței a permis aceste scumpiri, dar acest mod de a câștiga rapid a fost doar efemer”, a adăugat Daea, declarându-se mulțumit că prețul ouălor „s-a stabilizat”.

„Un ou costă acum mai puțin de 50 de bani. Nu a fost niciun fel de criză, ci au fost interpretări diferite, interese diferite. Jocul pieței a permis aceste scumpiri, iar acest mod de a câștiga rapid a fost doar efemer”, susține Petre Daea, citat de news.ro.

Însoțit de presedintele Consiliului Judetean, Petre Emanoil Neagu și de primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, Petre Daea, s-a aflat sâmbătă la Buzău, în cadrul campaniei de promovare „Alege oaia!”.

foto: arhiva

sursa: news.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419