Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ministerul Sănătății derulează un proiect pentru instruirea personalului din spitale, DSP-uri și din Centrul Național pentru Statistică

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul Sănătății derulează proiectul ”Elaborarea și implementarea unui sistem integrat de management al activităților și documentelor din cadrul Ministrului Sănătății și instituțiilor subordonate, în scopul îmbunătățirii eficacității organizatorice”, până în iunie 2015, prin care se asigură instruirea a 470 de persoane.

Scopul proiectului este îmbunătățirea proceselor de lucru din cadrul MS prin implementarea unui sistem modern de administrare a documentelor și de optimizare a fluxurilor informaționale, ca urmare a colectării circuitului documentelor cu fluxurile existente în cadrul instituției solicitante și a celor generate pe relația cu instituțiile subordonate MS (DSP-uri, spitale, INSP – Centrul Național pentru Statistică și Informatică Publică) respectiv instituțiile cu care colaborează (CNAS).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Beneficiarii direcți sunt: personalul angajat din cadrul MS, din cadrul DSP-urilor, respectiv din cadrul Centrului de Calcul și Statistică Sanitară.

Mai multe informații pot fi obținute la Direcția de Sănătate Publică Alba, pentru persoanele din acest județ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea