Ministerul Sănătății atenționează pacienții despre comercializarea online a unor medicamente neautorizate, care pot dăuna grav sănătății

Ministerul Sănătății atrage atenția populației asupra riscurilor la care se expun cei care cumpără medicamente de pe internet.

Comercializarea unor medicamente neautorizate pe internet reprezintă un fenomen periculos și greu de controlat, care generează un risc ridicat pentru sănătatea publică, anunță MS într-un comunicat de presă.

ELIT

Facem precizarea că Ministerul Sănătății se delimitează de orice acțiune de promovare și comercializare a unor medicamente sau dispozitive medicale și ca acțiunile de acest gen derulate în spațiul online sunt realizate fără acordul instituției.

În urma identificării în spațiul online a unor site-uri care, în mod abuziv, utilizează identitatea Ministerului Sănătății ca și garant pentru promovarea și comercializarea unor medicamente care nu au autorizație de punere pe piață, Ministerul Sănătății a sesizat structurile abilitate să soluționeze acest caz și să ia măsurile care se impun.

Pentru orice afecțiune, pacienții trebuie să se adreseze medicului pentru a le fi  prescris tratamentul corect.

Atragem atenția că automedicația poate duce la efecte negative și consecințe pe termen lung asupra sănătății!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...