Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ministerul Educației ia în calcul prelungirea termenului pentru înscrierea la Evaluarea Națională 2023

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministerul Educației ia în calcul prelungirea termenului pentru înscrierea la Evaluarea Națională 2023

Ministerul Educației ia în calcul prelungirea termenului pentru înscrierea la Evaluarea Națională, a precizat Ligia Deca.
„Marți încep înscririle pentru evaluarea națională: în funcție de resursa umană din fiecare școală o să decidem, similar cu perioada de la Bacalaureat, dacă e nevoie să extindem calendarul existent”, a precizat Ligia Deca.

Tot marți cadrele didactice trebuie să anunțe oficial dacă sunt de acord cu ultima ofertă propusă de Guvern, pentru încetarea grevei.

Vă reamintim că o măsură similară a fost luată pentru examenul de Bacalaureat. În ceea ce privește înscrierile la examenul național de Bacalaureat 2023, Ministerul Educației anunță marți că a „transmis inspectoratelor școlare județene/al municipiului București, prin nota 28.142/2023, informații privind prelungirea perioadei de înscriere a candidaților la sesiunea iunie-iulie a examenului național de bacalaureat 2023 până la data de 9 iunie 2023”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea