Rămâi conectat

Politică Administrație

Ministerul de Finanţe continuă împrumurile: A luat aproape 1,2 miliarde de lei, DUBLU față de cât anunțase

Ziarul Unirea

Publicat

în

Potrivit datelor transmise de Banca Naţională a României (BNR), Ministerul de Finanţe a împrumutat joi de la bănci 1,14 miliarde lei printr-o emisiune de certificate de trezorerie în valoare de 600 milioane lei, scadentă în decembrie 2020, la o dobândă de 2,73%. Practic, Florin Cîțu a împrumutat o sumă dublă decât preconizase.

La licitaţie au participat şapte dealeri primari. Volumul total al cererii a fost de 1,36 mld. lei, din care ofertele băncile au oferit în cont propriu 956 milioane lei şi 223 milioane lei în contul clienţilor. Ofertele necompetitive au fost de 186 mil. lei.

Nivelul mediu ponderat al randamentului la care s-a adjudecat oferta a fost de 2,73%.

Din valoarea nominală adjudecată, suma oferita de bănci în cont propriu s-a ridicat la 848 milioane lei, iar în contul clienţilor la 150 mil. lei Ofertele necompetitive au fost de 149 mil. lei.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea