Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Mihail David propus de PLUS comisar general adjunct la Garda Națională de Mediu. Numirea formală o va face Florin Cîțu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Mihail David propus de PLUS vicepreședinte la Garda Națională de Mediu. Numirea formală o va face Florin Cîțu

Mihail David, președintele partidului PLUS, filiala Alba, a fost propus de către membrii de partid ca și comisar general adjunct a Gărzii Naționale de Mediu.

Acesta a absolvit Facultatea de Istorie a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. În prezent, este director general adjunct la o firmă din domeniul transportului de marfă și logistică. Activează de 14 ani ca voluntar în mediul ONG, în cadrul unor proiecte sociale, culturale și de sănătate publică.

În 2017, a devenit voluntar al Platformei România 100, fiind parte a echipelor-nucleu Economie și Antreprenoriat și Relații externe. La începutul anului 2018, a fondat prima Comunitate Locală din România, RO100 Alba Iulia, alături de încă nouă colegi. Este președintele filialei PLUS Alba și membru în Comisia Națională de Politici Publice, în cadrul echipei Economie și Antreprenoriat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea