Rămâi conectat

Actualitate

Mihai Șora, despre Florin Cîțu: „Dacă tu, premierul României, nu faci față presiunii securiștilor conectați la resursele din sistemul de sănătate, poate că nu ai anvergura postului pe care îl ocupi”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mihai Șora acuză că premierul Florin Cîțu a cedat presiunilor celor care se înfruptă din banii din sistemul de sănătate și ale PSD și PNL, dar și ale protestatarilor.

„Dacă tu, premierul României, nu faci față presiunii securiștilor conectați la resursele din sistemul de sănătate, dacă te lași convins de corupții din PSD și PNL, de vocile isterice din stradă, de populismul deșănțat al unor politicieni iresponsabili, și faci ce-ți dictează ei, nu conștiința ta, atunci poate că nu ai anvergura postului pe care îl ocupi, mai cu seamă în vremurile acestea grele; poate că umerii tăi sunt prea strâmți pentru costumul îmbrăcat, iar osatura prea fragilă pentru povara pe care ești chemat s-o duci”, a scris Șora pe Facebook.

La rândul său, Premierul Florin Cîţu a explicat de ce a luat decizia de a-l demite pe Vlad Voiculescu. El a spus că a vrut să se asigure că oamenii îşi vor menţine încrederea în instituţiile statului.

„România trece printr-o perioadă dificilă în lupta cu pandemia. Lupta a întins la maximum resursele statului. Ca să ducem la capăt lupta, mereu am spus că e nevoie de încredere în instituțiile statului. Pentru a mă asigura că încrederea în instituțiile statului rămâne, am decis să fac o modificare la vârful Ministerului Sănătății.

Eu cred în continuare în această coaliție. Vreau să îi asigur pe români că eu cred cu tărie în această coaliție de guvernare, pentru că s-a constituit ca urmare a votului românilor, în jurul unor valori, unor idei, și nu în jurul unor persoane.

Vă doresc tuturor sănătate și trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes. De aceea vă îndemn pe toți să vă înregistrați pe platforma de vaccinare”, a transmis Florin Cîţu.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea