Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Mihai Horaţiu Josan primarul USL al municipiului Aiud: Lumea vrea soluţii, nu discursuri de mahala

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    În calitate de candidat al USL pentru Primăria municipiului Aiud la alegerile locale din 2012 şi de reprezentant al colegilor mei din PNL, PSD şi PC, fac următoarea declaraţie publică, în condiţiile în care PDL-ul a început campania electorală, prin bombardarea publicului cu declaraţii disperate, prin care în loc să se recomande alegătorilor prin ce au făcut cât au fost la putere sau să le propună ceva concret, atacă primarii USL. Motivul e simplu: lumea nu îi cunoaşte personal şi cum au tăcut 3 ani au nevoie să fie cunoscuţi. Mai mult, pentru că nu au ce să spună despre ei, că doar nu pot recunoaşte că singurul lucru pe care l-au făcut a fost să contribuie la politicile distructive ale propriului partid, speră, prin atacarea primarilor USL, prin criticarea lor aproape schizofrenică, să câştige ceva capital electoral.
Dacă au cumva impresia că populaţia uită de creşterile de biruri, de tăierile de salarii, pensii, indemnizaţii de creştere a copilului, de hoţiile pediste, e problema lor. Dacă speră că vor obţine ceva prin atacarea în haită a primarilor şi a candidaţilor USL, e iar problema lor. Noi, cei din USL, credem că lumea e sătulă de sărăcie şi mizerie, vrea lucruri concrete, siguranţă, stabilitate, unitate, coerenţă, mesaje pozitive, SOLUŢII. Toate acestea sunt coagulate sub sigla USL.
În ce mă priveşte şi în ceea ce îi priveşte pe colegii mei de partid şi alianţă, campania noastră pentru alegerile din 2012 se adresează cetăţenilor. Cu ei vorbim, lor le răspundem, lor le oferim soluţiile noastre, alături de ei rămânem. Şi ca să fie totul clar, din punct de vedere electoral, în Aiud, noi, cei care compunem USL-ul, nu suntem interesaţi de polemici sterile cu nimeni din PD-L, indiferent pentru ce se hotărăsc aceşti domni şi doamne să candideze. Aşa că nu le răspundem, nu le facem noi rating, de unde nu au fost ei în stare să şi-l facă. Suntem însă interesaţi să dialogăm cu oricine, pe argumente, să strângem în jurul nostru ceea ce e bun, pozitiv. Prioritatea noastră este să ne prezentăm programul pentru mandatul 2008-2012, mai ales în perspectiva fermă a unui guvern USL, care va restabili ordinea, astfel că în perioada martie-aprilie, vom merge acasă la aiudeni, să le arătăm propunerile noastre şi să le preluăm pe ale lor. În campania electorală, nu vom face altceva decât să promovăm acest program de administrare, comun, al nostru, al celor din USL, şi al lor, al cetăţenilor, iar alegătorii vor decide ei înşişi cine, ce şi cât a făcut, dar şi cui trebuie să acorde votul lor. Sunt convins însă că aiudenii, împreună cu ceilalţi cetăţeni ai judeţului, vor vota oameni şi programe de bun simţ, asupra cărora este clar că USL deţine monopolul.
Celor din PD-L, că se numesc Badea, Bumb, Dumitrel, Pereş sau Dobra, că vor, în ciuda prestaţiei lor şi a partidului din care fac parte, să fie aleşi primari, preşedinţi de consiliu judeţean, deputaţi, senatori, le dau un sfat: cum nu sunt totuşi picaţi din cer, să vorbească despre ei, nu despre alţii. Să le prezinte alegătorilor cine sunt, ce-au făcut, în special în perioada 2008-2012, ce doresc să facă pe viitor, dar concret şi fără discursuri de mahala.

Mihai Horaţiu JOSAN, primarul USL al municipiului Aiud


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea