MIERCURI| Ziua Internaţională a Sclerozei Multiple, celebrată la Alba Iulia: Fundiţă uriaşă din lumânări, flashmob şi stand de produse handmade. PROGRAM

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Stafeta-ciclista-15-300x200În fiecare an, în ultima miercuri din luna mai se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Sclerozei Multiple. Această zi doreşte să aducă în atenţia opiniei publice problemele cu care se confruntă cei afectaţi de această boală. În acest an evenimentul va avea loc pe data de 28 mai, ocazie cu care membrii Asociaţiei de Scleroză Multiplă Speromax Alba,  împreună cu Tinerii SmArt vor organiza, în Alba Iulia, mai multe acţiuni dedicate acestei zile.

Activităţile constau în amenajarea unui stand cu vânzare de produse handamade în Parcul Custozza, o sesiune de informare cu privire la scleroza multiplă şi un flashmob la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marţian” Alba Iulia, precum şi construirea unei fundiţe uriaşe din lumânări portocalii, simbolul internaţional al sclerozei multiple. Ziua se va încheia cu o seară de karaoke, la un local de profil din oraş.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Evenimentul face parte din cadrul  proiectului “Ziua Internaţională a Sclerozei Multiple”, organizat de echipa Tinerii SMart (formată din patru liceeni de la Colegiul Tehnic “Apulum” din Alba Iulia) şi finanţat de Fundaţia Comunitară Alba, prin Programul YouthBank.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

„Acest proiect răspunde la nevoia de informare şi conştientizarea întregii comunităţi cu privire la Scleroza Multiplă. Scopul acestui proiect este acela de a creşte gradul de informare a elevilor din Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marţian” Alba Iulia, iar pentru comunitatea albaiuliană ne dorim un impact major prin conştientizarea cu privire la scleroza multiplă”, au transmis organizatorii.

Programul zilei de 28 Mai la Alba Iulia:

10:00-20:00 Stand produse Handmade
-Parcul mare – B-dul Transilvaniei

12:00-13:00 Campanie de informare la
Colegiul Economic „Dionisie Pop Martian”

13:00 FlashMob “Lanţ uman pentru SM”
– Parcul din faţa Colegiul Economic

21:00 Fundiţa uriaşă din lumânări
– Piaţa Custozza

22:00 Karaoke
– Tabu Caffe – B-dul Transilvaniei

FOTO: arhivă

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

1 comentariu

sonia 28 mai 2014 at 9:56

mai există parcul custozza? unde ?

Comentariile sunt oprite