Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

MIERCURI: Şedinţă la Consiliul Local Aiud. Târgul de Crăciun, calendarul principalelor evenimente organizate în 2015, bani pentru Ziua Multipleţilor. ORDINEA DE ZI

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, 26 noiembrie, consilierii locali ai municipiului Aiud sunt convocaţi să participe la şedinţa ordinară de Consiliu Local. Ordinea de zi, propusă de primarul Mihai Horaţiu Josan,  cuprinde 23 proiecte de hotărâri. Printre acestea se numără aprobarea organizării şi desfăşurării Târgului de Crăciun, în perioada 2-28 decembrie 2015 în Municipiul Aiud, alocarea sumei de 2500 lei din bugetul local al anului 2014, reprezentând contribuţia Consiliului Local al municipiului Aiud la organizarea evenimentului „Ziua Multipleţilor”, ce va avea loc în municipiul Aiud, în data de 4 decembrie 2015, aprobarea Calendarului principalelor evenimente organizate direct de către Primăria şi Consiliul Local al municipiului Aiud în anul 2015.

Iată Proiectul ordinii de zi:

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Serviciului Public Administraţia Patrimoniului Local pe anul 2014.
2. Proiect de hotărârea privind rectificarea bugetului local al Municipiului Aiud pe anul 2014.
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea deplasării în Gyomaendrőd (Ungaria) a unei delegaţii din Municipiul Aiud în perioada 28 – 30 noiembrie 2014 la Festivalul  „Boller” .
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea deplasării în Gyomaendrőd (Ungaria)  a unei delegaţii din Municipiul Aiud în perioada 5 – 7 decembrie 2014 la
Cupa Internaţională a Bomboanelor de Pom.
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea privind aprobarea organizării şi desfăşurării Târgului de Crăciun, în perioada 02-28 decembrie 2013, în Municipiul Aiud.
6. Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 2500 lei din bugetul local al anului 2014, reprezentând contribuţia Consiliului Local al municipiului Aiud la organizarea evenimentului „Ziua Multipleţilor”, ce va avea loc în Municipiul Aiud, în data de 4 decembrie 2015.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea calendarului principalelor manifestări culturale care vor avea loc în municipiul Aiud în anul 2015.
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Calendarului principalelor evenimente organizate direct de către Primăria şi Consiliul Local al municipiului Aiud în anul 2015.
9.Proiect de hotărâre privind aprobarea autorizaţiilor taxi atribuite  transportatorilor autorizaţi: SC Andrei Invest  Spedition  SRL  şi SC Beton  Luxury  SRL –D, SC Speed Fan SRL.
10. Proiect de hotărâre privind actualizarea graficelor de circulaţie în cadrul Serviciului Public Transport Local de călători, pe raza Municipiului Aiud.
11. Proiect de hotărâre privind Privind completarea  prin act adiţional, a  Anexei nr. 20 , Tabel 13 a  ”Căile de circulaţie pe care se execută activitatea de curăţare a zăpezii”  şi stabilirea  listei drumurilor publice ce trebuie menţinute în funcţiune prin combaterea poleiului şi îngheţului  (Anexa  nr.4.1 – Contract de concesiune  nr.10136/16.08.2010, privind  serviciului public de salubrizare a Municipiului Aiud şi a localităţilor componente şi aparţinătoare
12. Proiect de hotărâre      privind înfiinţarea Centrului Social Multifuncţional pentru Persoane cu Dizabilităţi Aiud.
13. Proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcții și a organigramei Serviciului Public de Asistență Socială din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud, începând cu data de 01.12.2014.
14. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de acţiuni sau lucrări de interes local pe anul 2015, pentru repartizarea orelor de muncă, prestate lunar de către persoanele majore apte de muncă din familia beneficiară de ajutor social, în conformitate cu prevederile Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, actualizată.
15. Proiect de hotărâre privind aprobarea costului mediu lunar de întreţinere şi a contribuţiei părinţilor/reprezentanţilor legali ai copiilor care frecventează Creşa Aiud pentru anul 2015.
16. Proiect de hotărârea privind îndreptarea erorii materiale din cuprinsul Anexei la HCL nr. 202 din 29.10.2014
17. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr.156 din 31.08.2014 privind actualizarea componenței comisiei de pășunat.
18. Proiect de hotărâre privind modificarea Regulamentului pentru organizarea  şi exploatarea pajiştilor permanente proprietate  publică/privată a Municipiului Aiud şi  închirierea unor suprafeţe de pajişti aflate în domeniul public/privat al Municipiului Aiud.
19. Proiect de hotărâre privind însuşirea documentaţiei tehnice  privind identificarea, parcelarea și schimbarea categoriei de folosință imobilului înscris în CF 770557 Aiud  cu nr. cad. 565/1/1/1 altele – alei, trotuare şi spaţii verzi.
20. Proiect de hotărâre privind însușirea documentației de evaluare a imobilului construcții speciale, stație de pompare și clorinare Măgina.
21. Proiect de hotărâre privind aprobarea amenajării unei Expoziții etnografice și desfășurarea unor activități social – cultural – educative de către Fundația Astra – Despărțământul Ovidiu Hulea Aiud respectiv  Parohia Ortodoxă Română Aiudul de Sus în imobilul situat pe str. Gheorghe Lazăr nr. 20 – Aiudul de Sus
22. Proiect de hotărâre privind transmiterea  în administrarea Consiliului Județean Alba a Stației de transfer Aiud realizată prin proiectul PHARE începând cu data de 17.08.2020.
23. Informări, interpelări, declarații politice


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră

Unirea Ziarul

Publicat

în

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră Administraţia Fondului pentru Mediu acordă UAT – Judeţul Alba o finanţare în valoare de 15 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru achiziţionarea a 13 microbuze electrice. Contractul de finanţare a fost încheiat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea