Rămâi conectat

Curier Județean

MIERCURI: „Nicu Alifantis. Printre gânduri, vorbe, muzici și instrumente…” la Alba Iulia. Expoziţie la Muzeul Unirii

Alexandra Mates

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

expozitie instrumenteMuzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia va găzdui, miercuri, de la ora 17.00, vernisajul expoziţiei „Nicu Alifantis. Printre gânduri, vorbe, muzici şi instrumente…” .

Expoziția celebrează patru decenii de activitate muzicală a lui Nicu Alifantis și conține o mulțime de instrumente cu coarde, de suflat și de percuție, folosite de-a lungul anilor de către Nicu Alifantis în concertele sale folk, pe scenele din România și străinătate.

Pentru cei interesaţi, expoziția va fi deschisă  în perioada  18 noiembrie – 7 decembrie 2014.

Evenimentul este organizat în cadrul Festivalului-Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine”, de Consiliul Județean Alba, în parteneriat cu Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba şi  Muzeul Național al Unirii Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

LIVE VIDEO | A început Târgul de cArte Alba Transilvana 2024, la Alba Iulia: Cetatea Alba Carolina devine punctul de întâlnire dintre autori și cititori, dintre artiști și public

Ziarul Unirea

Publicat

în

A început Târgul de cArte Alba Transilvana 2024, la Alba Iulia: Cetatea Alba Carolina devine punctul de întâlnire dintre autori și cititori, dintre artiști și public A început Târgul de cArte Alba Transilvana 2024, la Alba Iulia! La ora 10.30, pe esplanada Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia s-a dat startul ediției a XV-a, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea