Rămâi conectat

Curier Județean

MIERCURI: Mai multe străzi din Alba Iulia rămân fără apă potabilă, din cauza unor intervenții la rețea

Ziarul Unirea

Publicat

în

MIERCURI: Mai multe străzi din Alba Iulia rămân fără apă potabilă, din cauza unor intervenții la rețea

În vederea efectuării unei intervenții la rețeaua de apă potabilă de pe stradă Nazareth Illit din municipiul Alba Iulia, vă informăm că în ziua de miercuri – 29.06.2022, între orele 09°” – 1600, va fi întreruptă alimentarea cu apă potabilă a consumatorilor de pe străzile : Valea Argintului, Valea Aurului, Bradului, Valea Popii, Aleea Stejarilor, Afinului, Huedin și Fagaraș.

La reluarea furnizării pot apărea modificări ale parametrului turbiditate, caz în care sfătuim clienții să folosească apă numai în scop menajer.

Eventualele perturbații, apărute în zona de intervenție după reluarea furnizării rugăm să fie semnalate imediat Dispeceratului Sucursalei Alba Iulia Ia numărul de telefon 0723 – 212647, în vederea intervenției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

AJOFM Alba: Stimulent financiar pentru firmele care angajează elevi și studenți pe perioada vacanței. Ce valoare are și cum poate fi obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

AJOFM Alba: Stimulent financiar pentru firmele care angajează elevi și studenți pe perioada vacanței. Ce valoare are și cum poate fi obținut Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba reamintește faptul că firmele care angajează în perioada vacanței elevi sau studenți pot beneficia de un stimulent financiar lunar egal cu 50% din valoarea indicatorului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea