Rămâi conectat

Ştirea zilei

Miercuri, echipele de control ale Primăriei Alba Iulia au „nimerit” numai firme aflate în legalitate. Toate cele 9 localuri verificate deţin autorizaţii de funcţionare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
*Firmele SC ROMSTAR ALBA SRL (sălile de nunţi de pe str. Traian şi Şoseaua de Centură) și SC CLUB FACTORY SRL, care deține Clubul STAGE, sancţionate marţi, au obţinut autorizaţiile de funcţionare

Echipele de control ale Primăriei Alba Iulia au continuat campania de verificare a localurilor publice din municipiu. Spre deosebire de ziua de ieri, când s-a descoperit că din 8 locaţii doar una funcţionează legal, astăzi s-a dovedit că toate firmele controlate se află în deplină legalitate.

De asemenea, menţionăm că două dintre firmele sancţionate ieri, SC ROMSTAR ALBA SRL, care deţine sălile de nunţi de pe str. Traian şi Şoseaua de Centură, și SC CLUB FACTORY SRL, care deține Clubul STAGE, au obţinut autorizaţiile de funcţionare.

Potrivit informării transmise de reprezentanţii administraţiei locale, în urma verificarilor in teren efectuate azi 04.11.2015 de catre lucratorii Serviciului Politiei locale la unitatile comerciale de alimentatie publica cu privire la respectarea prevederilor O.G. 99/2000 s-au constatat urmatoarele:

1. SC ECY MALL SRL  pentru activitatea desfasurata: Baruri si alte activitati de servire a bauturilor prin punctul de lucru din Alba Iulia, b-dul 1 Decembrie 1989 – pasaj  detine autorizatia pentru alimentatie publica nr 219/16.07.2014 emisa de Primaria mun. Alba Iulia.

2. SC AUTOTRANS SA  pentru activitatea desfasurata: Baruri si alte activitati de servire a bauturilor prin punctele de lucru din:
– Alba Iulia, b-dul 1 Decembrie 1989, bl M6, parter (ROSENTHALERS CAFE)  detine autorizatia pentru alimentatie publica nr 184/13.06.2013 emisa de Primaria mun. Alba Iulia.
– Alba Iulia, b-dul 1 Decembrie 1989, nr 105, bl M7 (GO.IN)  detine autorizatia pentru alimentatie publica nr 88/ 31.01.2011 emisa de Primaria mun. Alba Iulia.
– Alba Iulia, str Frederic Mistral, nr 4, (DOWNTOWN PUB) detine autorizatia pentru alimentatie publica nr 161/ 06.06.2013 emisa de Primaria mun. Alba Iulia.
– Alba Iulia, str Frederic Mistral, nr 7, (BROWN CAFE)  detine autorizatia pentru alimentatie publica nr 137/ 23.08.2012 emisa de Primaria mun. Alba Iulia.

3. SC BOLERO DANS SRL  pentru activitatea desfasurata: Baruri si alte activitati de servire a bauturilor prin punctul de lucru din Alba Iulia, str Energiei, bl B1, ap 2  detine autorizatia pentru alimentatie publica nr 270/30.07.2015 emisa de Primaria mun. Alba Iulia.

4. SC MATIAS GOUP SRL  pentru activitatea desfasurata: restaurant prin punctul de lucru din Alba Iulia, Santurile Cetatii. Sf Capistano, nr 1  detine autorizatia pentru alimentatie publica nr 223/2014 emisa de Primaria mun. Alba Iulia si a fost verificata periodic pe linia PSI de catre ISU Alba.

5. SC THE BEST STAR  SRL  pentru activitatea desfasurata: Baruri si alte activitati de servire a bauturilor prin punctul de lucru din Alba Iulia, Santurile Cetatii Sf Elisabeta  detine autorizatia pentru alimentatie publica nr 001/2007 emisa de Primaria mun. Alba Iulia si a fost verificata periodic pe linia PSI de catre ISU Alba.

6. SC GLOW  SRL  pentru activitatea desfasurata: Baruri si alte activitati de servire a bauturilor prin punctul de lucru din Alba Iulia, Santurile Cetatii Sf Eugeniu  detine autorizatia pentru alimentatie publica nr 107/2011 emisa de Primaria mun. Alba Iulia si a fost verificata periodic pe linia PSI de catre ISU Alba. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea