Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Metode eficiente ca să te relaxezi în această vară (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Profită de perioada concediilor, când toată lumea este mai liniștită, orașul mai gol și timpul petrecut în trafic mai scurt, pentru a-ți face timp și pentru tine.

Chiar dacă nu pleci încă în vacanță, fă câte ceva pentru tine în fiecare zi. Relaxează-te, răsfață-te și alocă timp pentru a studia ceva nou. Este important să încetinești ritmul alert măcar o lună pe an și să faci activități care îți fac plăcere. Consider-o luna ta de concediu, chiar dacă lucrezi 8 ore pe zi. Fă-ți programul astfel încât să ai timp și pentru pasiunile tale sau pentru a te relaxa.

1.Trezește-te mai devreme și alocă-ți doar ție acest timp.

Savurează-ți cafeaua bucurându-te de liniștea din jur și de răcoarea dimineții. Folosește acest timp pentru a studia ceva nou sau pentru a face sport. Ascultă un podcast cu o temă de interes, citește sau cumpără online produsele preferate. Este și perioadă de reduceri, cu siguranță vei găsi produsele preferate la un preț special, precum o pereche de  pantaloni scurti, un tricou cool, un sacou de vară.

2.Petrece cât mai mult timp în aer liber. Încearcă să ieși afară în fiecare seară, când este mai răcoare. Este un moment perfect pentru socializare sau distracție cu familia și prietenii. Plimbă-te cu bicicleta, joacă-te cu copiii, plimbă-te cu iubita sau stai la terasă cu prietenii. Orice alegi să faci, încearcă să stai afară măcar o oră în fiecare seară. Te va ajuta să te relaxezi și să uiți de situațiile apărute în timpul zilei.

3.Vacanța din weekend. Încearcă să rezolvi toate treburile în timpul săptămânii și păstrează zilele de weekend doar pentru a te distra și pentru a petrece timp împreună cu familia și prietenii. Consideră fiecare weekend o mică vacanță și încearcă să faci diverse activități chiar dacă nu pleci din oraș. Mergi la piscină, vizitează orașul sau un muzeu, ieși la un picnic sau într-un parc de aventură. Plimbă-te cu barca pe lacul din parc, învață un sport nou sau înscrie-te la un curs de cercetași.

4.Ai grijă de sănătatea ta. Mănâncă mai multe legume și salate, evită produsele fast food, dulciurile și chips-urile. Hidratează-te suficient și fă zilnic sport sau mișcare în aer liber. Mergi la medic pentru controlul anual, fă-ți analizele și profită de această perioadă pentru a avea grijă de sănătatea ta.

5.În pauza de la birou, ieși afară cu colegii și mâncați la umbră, pe terasă sau în parcul din apropiere. Folosește acest timp pentru a ieși din birou sau din casă. Măcar în această lună, profită zilnic de pauza de prânz pentru a mânca liniștit și a te relaxa.

sursa foto: emag.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

8 iulie, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Mare Mucenic Procopie

Unirea Ziarul

Publicat

în

8 iulie, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Mare Mucenic Procopie În fiecare an, la data de 8 iulie, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Mare Mucenic Procopie. Procopie, originar din Cezareea Palestinei, este prăznuit cu respect și devoțiune de credincioșii din întreaga lume ortodoxă. Acest mucenic al lui Hristos a trait pe vremea lui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea