Rămâi conectat

Curier Județean

METEO: Toamnă cu surprize – vezi cum va fi vremea în următoarele trei zile

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit prognozei realizate de meteorologi, vremea va intra într-un proces de încălzire în perioada imediat următoare. Dacă în ultimele zile temperaturile au scăzut brusc, la începutul săptămânii viitoare, mercurul din termometre va ajunge, în zona noastră, până la 24 de grade Celsius, o temperatură relativ crescută pentru această perioadă.

*Luni (15 octombrie): Cerul va avea înnorări temporare, iar pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în zona montană. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 şi 24 de grade, iar cele minime între 7 şi 14 grade, uşor mai coborâte în depresiuni. În zonele joase dimineaţa şi noaptea, local, va fi ceaţă.

*Marţi (16 octombrie): Vremea va fi deosebit de caldă pentru a doua decadă a lunii octombrie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 22 şi 26 de grade, iar cele minime între 5 şi 17 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare fiind posibil să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări la munte.

*Miercuri (17 octombrie): Maximele vor atinge 21-22 de grade şi minimele circa 10 grade și începe un proces de răcire uşoară, dar constantă, care va readuce în următoarele zile temperatura aerului la valori comparabile cu cele din intervalul 9-14 octombrie. Începând cu data de 22 octombrie probabilitatea pentru precipitaţii mai abundente şi pe arii mai extinse va creşte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea