Rămâi conectat

Actualitate

Mesajul tulburător al aiudeanului confirmat cu COVID-19, VICTIMĂ a bombei epidemiologice de la Centrul de Dializă: „Dumnezeu cu mila…”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat, pacient al Centrului de Dializă situat în Bărăbanț, care este nevoit să facă această metodele de tratament de trei ori pe zi, a aflat în această zi că se numără printre cei zece pacienți care au fost confirmați cu noul coronavirus.

La aflarea acestei vești tulburătoare acesta și-a exprimat îngrijorarea față de viitorul devenit foarte incert din cauza unui dezastru epidemiologic, cauzat de niște persoane care au pus sute de vieți în pericol, printre care și a lui Lucian Domșa.

„La Centrul de dializă din Bărăbanț (Alba Iulia) acolo unde fac eu dializă de 3 ori pe săptămână, au fost depistate două cazuri de infecții cu Covid 19. Sâmbătă după-amiaza ne-au testat și pe noi, pacienții, plus medicii și asistentele. Azi au venit rezultatele, și au fost depistate aproximativ încă zece persoane pozitive, contaminate cu Covid 19, printre care și eu”, a scris bărbatul pe pagina sa de socializare.

Lucian este pasionat de beletristică, postând pe contul său de Facebook bucăți dintr-un roman, initulat „Aneta”. Cu tristețe, a anunțat că episodul pe care l-a postat după această veste tulburătoare posibil să fie ultimul din seria sa, ajungând la partea cu numărul 47.

„Voi intra în izolare, e posibil ca acesta să fie ultimul episod din „Aneta” pe care-l voi posta, deși nu-mi doresc deloc acest lucru… Dumnezeu cu mila…”, așa și-a încheiat Lucian mesajul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul În jur de 4 milioane de seniori nu vor primi pensiile până de paște sau doar după paște, datorită poștei române care va avea un program special în următoare minivacanță. Livrarea acestora va începe pe 2 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea