Mesajul tulburător al aiudeanului confirmat cu COVID-19, VICTIMĂ a bombei epidemiologice de la Centrul de Dializă: „Dumnezeu cu mila…”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Un bărbat, pacient al Centrului de Dializă situat în Bărăbanț, care este nevoit să facă această metodele de tratament de trei ori pe zi, a aflat în această zi că se numără printre cei zece pacienți care au fost confirmați cu noul coronavirus.

La aflarea acestei vești tulburătoare acesta și-a exprimat îngrijorarea față de viitorul devenit foarte incert din cauza unui dezastru epidemiologic, cauzat de niște persoane care au pus sute de vieți în pericol, printre care și a lui Lucian Domșa.

USR - Alegeri parlamentare 2020

„La Centrul de dializă din Bărăbanț (Alba Iulia) acolo unde fac eu dializă de 3 ori pe săptămână, au fost depistate două cazuri de infecții cu Covid 19. Sâmbătă după-amiaza ne-au testat și pe noi, pacienții, plus medicii și asistentele. Azi au venit rezultatele, și au fost depistate aproximativ încă zece persoane pozitive, contaminate cu Covid 19, printre care și eu”, a scris bărbatul pe pagina sa de socializare.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Lucian este pasionat de beletristică, postând pe contul său de Facebook bucăți dintr-un roman, initulat „Aneta”. Cu tristețe, a anunțat că episodul pe care l-a postat după această veste tulburătoare posibil să fie ultimul din seria sa, ajungând la partea cu numărul 47.

„Voi intra în izolare, e posibil ca acesta să fie ultimul episod din „Aneta” pe care-l voi posta, deși nu-mi doresc deloc acest lucru… Dumnezeu cu mila…”, așa și-a încheiat Lucian mesajul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419