Rămâi conectat

Curier Județean

Mesajul primarului Gabriel Pleșa la începutul anului școlar: „Fiți eficienți, acumulați cât mai multe cunoștințe, particulare și generale”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mesajul primarului Gabriel Pleșa la începutul anului școlar: „Fiți eficienți, acumulați cât mai multe cunoștințe, particulare și generale”

Astăzi, în prima zi din anul școlar 2022-2023, primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, le transmite elevilor să acumuleze cât mai multe cunoștințe, particulare și generale deoarece acestea vor face mai târziu diferența între candidații la un loc într-un liceul, într-o universitate, la un post, ori chiar la inima cuiva.

„Astăzi, 05.09.2022, a sunat de intrare! Toată lumea la ore! Copii, părinți, bunici, cadre didactice, cu toții ne-am reîntâlnit, fizic, în curțile școlilor și a fost din nou ca altădată. Bucuria acestei revederi am trăit-o și eu, la deschiderile de an școlar la care am avut bucuria să particip.

Stimate cadre didactice, vă doresc să fiți inspirate și să inspirați, la rândul dumneavoastră, asemenea unui Domn Trandafir sadovenian, adus în actualitate de măiestria fiecăruia. Să cultivați răbdarea în procesul educațional, fiecare dintre elevi fiind, astăzi, începător în „traficul” învățământului românesc, unul pe care dumneavoastră îl stăpâniți, de la curriculum, la modul eficient de punere în practică a acestuia.

Dragi elevi, a început școala! Nu disperați, următoarea vacanță urmează deja luna viitoare. Hai, se poate! Știu că s-a modificat modificarea, că nu mai aveți semestre, trimestre, nici teze obligatorii la clasele mari, dar realitatea importanței acestui „serviciu” zilnic, care cu jumătate de normă, care cu program normal de muncă, a rămas aceeași.

Învățați să învățați, învățați să prioritizați și să fiți eficienți, acumulați cât mai multe cunoștințe, particulare și generale. Ele vor face mai târziu diferența între candidații la un loc într-un liceul, într-o universitate, la un post, ori chiar la inima cuiva. Să fii deștept a fost mereu la modă!

Iar părinților, putere și înțelepciune! Pentru a le putea fi alături copiilor, pentru a-i susține și înțelege, pentru a asculta și a se face ascultați!

Va fi bine! Mult succes în noul an școlar!”, a transmis Gabriel Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă Proiectul “Pet Care” este organizat vineri, 19 aprilie, de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Printre activitățile organizate se numără […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea