Rămâi conectat

Politică Administrație

Mesajul lui Florin Roman către toți directorii de deconcentrate din Alba ce vor trece în subodinea consiliului județean

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi la sediul PNL Alba, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman, a făcut câteva precizări legate de proiectul de descentralizare înițiat de Guvern, care prevede trecerea în subordinea consiliilor județene a mai multor instituții deconcentrate.

Astfel, potrivit vicelui CJ Alba, toate persoanele aflate în posturi de conducere în cadrul instituțiilor din Alba, vizate de procesul de descentralizare, vor rămâne în funcții până la finalizarea concursului organizat pe aceste poziții. “Cei care sunt buni profesioniști vor rămâne, iar ceilalți vor pleca acasă. Cei care sunt bine pregătiți să stea liniștiți. Ceilalți, poate ar fi mai bine să se gândească să plece acasă, pentru a evita să se facă de rușine la examen”, a afirmat Roman.

Pentru ca evaluarea șefilor de instituții să fie cât mai transparentă, Florin Roman a spus că va propune ca subiectele pentru concurs să fie făcute cu doar 10 minute înainte de examen. În acest fel ar fi evitate în mare măsură suspiciunile cu privire la corectitudinea evaluarilor. Vicepreședintele Consiliului Județean Alba susține că un asfel de sistem a fost abordat și în cazul ultimelor concursuri pe posturi în cadrul Spitalului Județean de Urgență, bucurându-se de un real succes.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea