Rămâi conectat

Curier Județean

Mesaje, urări și felicitări de Sfântul Nicoale. La mulți ani Nicolae și Nicoleta!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La mulți ani Nicolae și Nicoleta. Mesaje, urări și felicitări de Sf Nicolae 2024. Nume care se sărbătoresc de Sfântul Nicolae

În data de 6 noiembrie a fiecărui an, creştin ortodocşii îl sărbătoresc pe Sfântul Nicolae, considerat unul dintre cei mai importanţi sfinți ai bisericii ortodoxe.

În ziua de Sfântul Nicolae, peste 800.000 de români își sărbătoresc onomastica. Dintre sărbătoriții de pe 6 decembrie, aproape 538.500 sunt bărbați (Nicolae, Niculai, Nicusor, Niculae, Nicu, Nicula, Nicoara), iar aproximativ 280.000 sunt femei (Nicoleta, Niculina, Neculita, Nicolina, Nicola).

Citește și: MESAJE de SFANTUL NICOLAE. URARI şi FELICITARI pe care le poți trimite celor care își sărbătoresc onomastica de Sf Nicolae

De origine greceasca (Nikolaos), numele este format din doua cuvinte: nike, „victorie“ (de la nikao, „a invinge“), si laos, „popor“, care înseamnă „obștească biruință“. Iată cele mai frumoase mesaje, SMS-uri și felicitări pentru această zi!

Sper ca sărbătoarea Sfântului Nicolae sa fie semnalul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si mai ales… multa dragoste!

La Mulți Ani cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae!

Fiecare pas pe care-l faci în viaţa ta, să-ţi fie călăuzit de Sf. Nicolae. La multi ani binecuvântaţi!

Ziua de 6 Decembrie să aducă tuturor românilor multă sănătate şi fericire şi ca spiritul acestei zile sfinte să nu fie uitat.

La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii!

Citește și: MESAJE de MOS NICOLAE. SMS-uri, urări și felicitări pe care le poți trimite de Sfântul Nicolae

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani!

O zi specială pentru un om deosebit. La mulţi ani de ziua numelui tău!

Fie ca Sf. Nicolae să te protejeze de necazuri și griji și să fie mereu acolo în vremuri dificile! Fie ca el să-ți aducă mântuirea! Felicitări de ziua numelui!

Astăzi este o zi luminoasă care îți promite începuturi prospere – onomastica ta! Fie ca Ziua Sfântului Nicolae Făcătorul de Minuni să te lumineze și să-ți ofere bucurie și protecție!

Fie ca Sfântul tău ocrotitor Nicolae să-ți aducă fericire, bucurie și să-ți deschidă ușa către un destin minunat!

Fie ca vigoarea, sănătatea și pacea să fie cu tine pentru totdeauna. Fie ca fiecare clipă să fie strălucitoare și să trăiești într-un paradis care se numește fericire! Felicitări de ziua numelui Nicolae!

Fie ca Sf. Nicolae să te acopere de necazuri, să-ți vindece sufletul și să-ți spele rănile vii. Fie ca acesta să-ți sfințească întreg drumul! Dar nu uita să-ți trimiți rugăciunile către el! La mulți ani de ziua numelui!

Citește și: Nume care se sărbătoresc de Sfântul Nicolae. Câți români își serbează onomastica în 6 decembrie

Fie ca inima ta să se deschidă astăzi și să glorifici sfântul tău ocrotitor – Sf. Nicolae! Îți dorim credință, forță, bucurie și noroc!

Astăzi ușile spre fericirea infinitului sunt deschise. Astăzi ușile spre toate problemele sunt închise. Marele Făcător de Minuni să-ți dea fericire și să-ți ofere darurile magice ale lumii de ziua numelui tău!

Nicolae! De ziua numelui, îți urez mai multă dragoste, noroc, sănătate și longevitate! Lasă casa să fie plină de prosperitate, iar cei dragi să te iubească, aprecieze și înțeleagă.

Vă dorim ca norocul să vă însoțească mereu și ca tot ceea ce este conceput să se împlinească rapid și la timp. Fericire și la mulți ani de ziua numelui!

Nicolae, te felicităm cu ocazia onomasticii tale și îți dorim să trăiești fericit pentru totdeauna în dragoste, onoare și respect din partea celor dragi și a colegilor.

Citește și: MESAJE de CRACIUN. Urări de Crăciun. Felicitări de Crăciun. SMS de Crăciun

De ziua numelui, sănătatea să fie puternică și veniturile materiale stabile. Lasă-i pe cei dragi să te iubească, să te înțeleagă și să te respecte, sprijinindu-te atunci când ai nevoie.

Ce să-i urăm lui Nicolae de ziua numelui? Succes și bucurie, fără îndoială. Desigur, fii fericit, iubit și apreciat de toată lumea. Și lasă toate visele tale să devină realitate!

Astăzi este o zi specială – ziua numelui, ziua îngerului. Vă dorim fericire și iubire, sănătate și toate cele bune.

Fie ca îngerul tău să te viziteze mai des și să-ți aducă cadouri pe aripi. Să se așeze lângă tine și să-ți împlinească toate dorințele!

Rămâneți același bărbat vesel, bun, respectuos! Prietenii să vă iubească, iar dușmanii să vă evite. Să trăiți până la 100 de ani! Felicitările noastre din adâncul inimii și al sufletului de ziua numelui!

Îți urez La mulți ani și fie ca Sfântul Nicolae să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

Citește și: MESAJE de SFANTUL ANDREI. Urări de Sfântul Andrei. Felicitări de Sfântul Andrei. SMS de Sfântul Andrei

Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de ziua numelui!

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul unei privighetori și la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori. La Mulți Ani!

De ziua numelui tău, iți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșească și să strălucească în calea ta către fericire și succes. La Mulți Ani!

Îți urez La Mulți Ani, pentru că porți acest nume. Fie ca Sfântul Nicolae pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniște interioară.

În această sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca Sf. Nicolae să te călăuzească mereu în viață.

Citește și: Mesaje de Anul Nou 2024. Urari de Anul Nou 2023. Felicitari de Anul nou 2024. Mesaje de Revelion 2023-2024. Texte cu SMS-uri frumoase de Anul Nou 2024

Îţi urez „La mulţi ani” pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Nicolae pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

Cineva acolo sus te iubeşte… cineva aici jos ţine tare mult la tine. La mulţi ani!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume şi să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Cu ocazia sărbatoririi numelui, primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.

Cu ocazia zilei de nume, îţi doresc un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire!

Cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Nicolae/Nicoleta!

Citește și: MESAJE de SFANTUL IOAN. Urări de Sf Ion. Felicitări de Sfântul Ioan. Mesaje de „La mulţi ani” care pot fi trimis prin SMS de Sfântul Ioan Botezătorul

Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbători. La mulți ani!

Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulți ani, de Sfântul Nicolae!

De Sfântul Nicolae, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seara magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!

De Moş Nicolae este momentul în care ceea ce ne dorim devine realitate! Dacă eşti sănătos, fericit, înconjurat de cei dragi, atunci Moş Niculae a venit deja!

La mulți ani, copil frumos. Sper ca Moș Nicolae să-ți umple ghetuțele cu tot ceea ce ți-ai dorit!

De Sfântul Nicolae îți doresc sa ai parte de cizmulițe pline de cadouri si cu lipici la fericire. La mulți ani, micuțule!

De Sfântul Nicolae, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta bunătatea si dragostea ce izvorăsc dintr-o inima mare si iubitoare!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Urs semnalat în satul Muncelul din Baia de Arieș. A fost emis mesaj RO-ALERT

Unirea Ziarul

Publicat

în

Urs semnalat în satul Muncelul din Baia de Arieș. A fost emis mesaj RO-ALERT Cetățenii din satul Muncelul, comuna Baia de Arieș au fost avertizați miercuri noaptea, în jurul orei 23.30, prin RO-Alert, despre prezența unui urs în localitate. ”A fost semnalata prezența unui urs în sat. Muncelul, oraș Baia de Aries. S-a emis mesaj […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea