Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mesaje sfâșietoare ale apropiaților lui ALIN CUCUI, vicepreședintele CJ Alba, găsit SPÂNZURAT: „Ne-ai lăsat un gol irecuperabil în suflete… Ne vei lipsi, frate!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vestea cutremurătoare că Alin Cucui, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, s-a sinucis, i-a bulversat profund pe toți cei care l-au cunoscut. Zeci de mesaje de condoleanțe au început să curgă pe rețelele de socializare, imediat după aflarea tragediei. Prietenilor apropiați nu le vine să creadă și nu înțeleg de ce acesta a recurs la un asemenea gest.

“Primăria Comunei Spring și Consiliul Local Spring , cu mare durere și nemărginit regret, deplânge moartea prietenului nostru, vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, Alin Cucui! Nu putem crede și nici nu putem înțelege de ce ai plecat așa repede….Odihnește-te în pace Alin! Condoleanțe familiei îndoliate!”, a scris Daniel-Gheorghe Rusu, primarul comunei Șpring.

“Nu-mi găsesc cuvintele! E greu de înțeles de ce? Am lucrat împreună, am trecut împreună peste greutăți, ne-am bucurat și întristat împreuna…am fost alături la bine și la greu. Aline, nu știu ce a fost în capul tău…rămas bun prietene drag! Ne-ai lăsat un gol irecuperabil în suflete…Ne vei lipsi, frate!”, e mesajul postat de către deputatul PNL Florin Roman pe facebook.

“De ce oare ? De ce? Am fost lângă tine, te-am spijinit, m-ai ajutat de mii de ori am trecut prin atâtea și sunt sigur că puteam trece peste orice amândoi și toți cei care eram alături de tine. Drum bun la îngeri fratele meu drag, Alin Cucui”, este mesajul cutremurător al lui Cutean Cătălin, patronul Bleumarin, prieten bun al lui Alin Cucui.

“Când am primit vestea nu mi-a venit sa cred ca un om atât de bun ca tine a plecat de lângă noi! Nu gasesc cuvinte sa imi exprim tristetea și cât de mult imi pare rău ca nu mai ești…sincere mele condoleanțe familie și mă rog la Dumnezeu sa aveți putere sa depășiți acest moment dureros! Alin o sa ne fie dor de tine!”, a scris Albani Rocchetti Simone pe rețeaua de socializare.

Citește și: Tragedie la Alba Iulia: Vicepreședintele CJ Alba, Alin Cucui, găsit SPÂNZURAT, în casa părinților săi

“Așa un om bun cu un suflet mare!”

“Multe, multe, multe regreteeeee!!!!!! Dumnezeu să-l ierte și fetele lui frumoase și bune să poată continua împreună drumul vieții!”

“Nu pot să cred! Nu! Nu! Nu!….atât de tânăr și plin de viață! Întotdeauna zâmbitor și cu o glumă la el! Cu o soție superbă și doi copii minunați! O Doamne! Drum bun la cer Alin Cucui!”

“Spune-mi te rog că e o glumă… Nu vreau să cred așa ceva!!!!”

“O Doamne! Ce să fi fost atât de greu de dus? Doamne iartă-l și odihnește-l în pace!”

“Nu pot să cred! O, Doamne! Dumnezeu să-l ierte!”

Alin Cucui, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, a fost găsit spânzurat în această dimineață, în casa părinților săi, din Alba Iulia. Acesta ar fi împlinit 42 de ani pe data de 31 mai, era căsătorit si avea o fată.

Alin Cucui a fost reales vicepreședinte al Consiliului Județean Alba în iunie 2016, prin votul consilierilor județeni. El a candidat pe listele PNL la alegeri.

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea