Rămâi conectat

Curier Județean

”Mesaj nocturn” – O nouă carte lansată de autorul albaiulian Ioan Brad

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 10 mai 2018, la Alba Iulia va avea loc un eveniment editorial prilejuit de lansarea celei mai recente cărți a autorului albaiulian Ioan Brad. Cartea se numește ,,Mesaj nocturn” și redă în paginile ei câteva dintre trăirile și întâmplările de viață ale unui om trecut prin experiențe deosebite. Evenimentul  este organizat de Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba și Consiliul Județean Alba în parteneriat cu Casa de Cultură a Sindicatelor și Asociațiunea ASTRA.

Lansarea cărții ,,Mesaj nocturn” a autorului Ioan Brad va începe la ora 18:00 în Sala Mică a Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia și va beneficia de prezența a numeroși invitați, Ioan Brad fiind cunoscut ca un important activist cultural ce face parte din mai multe asociații și fundații patriotice din județul Alba.

Lansarea cărții ,,Mesaj nocturn” va fi urmată de prezentarea primelor două volume ale autorului, două lucrări cu titluri sugestive: ,,Cu cărțile pe față” și ,,Prolog și epilog”. Este de menționat faptul că deși albaiulian fiind, autorul este la prima sa ,,ieșire” publică în orașul în care locuiește și își desfășoară activitatea scriitoricească.

La eveniment vor participa reprezentanți au autorităților locale și județene, membri și simpatizanți ai fundațiilor și asociațiilor patriotice din județul Alba, prieteni și cunoscuți ai autorului. Alături de aceștia sunt invitați toți cei ce iubesc cartea și literatura. Evenimentul se va încheia cu o sesiune de autografe oferite de autor iar intrarea la eveniment este liberă.

Proiectul face parte din Programul 4ANIMAȚIE CULTURALĂ/4.9 Lansări de carte/Programul 2018/ Proiect de management 2017-2020, program dedicat evenimentelor culturale dezvoltate de bibliotecă prin derularea unor activități ce definesc instituția drept centru multicultural ce urmărește satisfacerea cerințelor exprimate de membrii comunității.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea