Ziarul Unirea

Mesaj emotionant pentru cadrele medicale din cadrul SJU Alba, al unui pacient infectat cu COVID-19: „RESPECT COMBINEZOANELE ALBE”

Reprezentații Spitalului Judetean de Urgenta Alba au postat pe pagina de socializare un mesaj emoționant primit din partea unui pacient infectat cu COVID-19 care a vrut să transmită mulțumirea și recunoștința cadrelor medicale care l-au ajutat să treacă peste această boală.

”Mulțumim frumos pentru faptul că, depășind disconfortul creat de purtarea combinezoanelor, vă dedicați dezinteresat pacienților dumneavoastră, încurajându-i!” – a fost mesajul transmis de un pacient, confirmat cu COVID-19, pentru cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia. În semn de prețuire, acesta a purtat un tricou cu mesajul #RESPECT COMBINEZOANELE ALBE.

ELIT

Starea de sănătate a bărbatului infectat cu noul coronavirus SARS-CoV-2 a fost critică, fiind necesară internarea, timp de șase zile, pe Anestezie și Terapie Intensivă. Din fericire, după primirea îngrijirilor medicale și a tratamentului administrat, starea de sănătate s-a ameliorat, fiind transferat pe secția de Boli Infecțioase unde se află și în prezent.

Echipamentele sanitare de protecție, care trebuie să fie purtate în această perioadă, pentru prevenirea răspândirii îmbolnăvirilor, nu împiedică realizarea în cele mai bune condiții a actului medical. Și chiar dacă pacienții nu mai au posibilitatea să vadă cadrele medicale, acestea fiind îmbrăcate în costume speciale din cap și până în picioare, nu trebuie să uite că ochii vor spune mereu adevărul!”, este postarea Spitalului Judetean de Urgenta Alba pe pagina de socializare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419