Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Mesaj EMOȚIONANT al cadrelor IPJ Alba pentru o colegă a acestora, decedată la doar 42 de ani într-un accident în județul Cluj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident cumplit a avut loc sâmbătă, 21 noiembrie, în urma căruia, viața unei polițiste din Cergău a fost luat mult prea devreme, lăsând în urmă mult regret și tristețe atât familiei cât și colegilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

„Inspectoratul de Poliție Județean Alba deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la doar 42 de ani, a colegei noastre, agent de poliție Micu Ramona Ioana din cadrul Postului de Poliție Cergău care, în seara zilei de 21 noiembrie 2020, a trecut în neființă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Colega noastră a fost victima unui tragic accident care a avut loc seara trecuta. Era in curtea gospodăriei familiei din localitatea Mociu, județul Cluj și fost prinsă sub rotile unei autoutilitare, pe care o lăsase neasigurată pe un teren în pantă. Se pare că aceasta ar fi încercat să oprească autoutilitara.

Pe această cale aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă, iar trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte și lasă în inimile noastre sentimente de mare tristețe și regrete.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită.

Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții Inspectoratul de Poliție Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea